ali smatram da se Ogiware netreba samo tako riješit. — Sixthway
↪don Ja sam mislio na ovu sezonu i pripreme, ajde sad pripreme je bio bolestan ali ih je uredno prošao kao i ostali a da Jakiru prije igra Gabriel desno a ne Ogi je za zatvor i zločin za nogomet, jos da ne govorim da sve zbog toga kako bi Rile igrao — E46
↪IvanS volio bi vidjet da krene u prvih 11 u nekoj bitnoj tekmi u LP ili derbiju HNL-a pa da preko njegove strane padne gol pa sta bi se sve pisalo.
Mi smo puno intenzivniji u komentiranju od ostalih naroda.
Sve koje si nabrojao su elitni talenti, ovaj decko to ocito nije jer bi vec dobio negdje priliku do svoje 20. godine. Barcini rezultati su u nazad zadnjih 2,3 godine isto tako odlicni u odnosu na ono sta su navikli. Nisu imali prebijene lipe i morali su forsat svoje klince na uštrb rezultata. A ne znam koji to imperativ rezultata ima bilbao?
Treba razvijat mlade igrace, ali ne pod cijenu rezultata jer je nama HNL najprimarniji cilj. A na kraju i dobar rezultat u europi koji nam osigurava velika financijska sredstva. Nismo vise izlog i tudi bankomat. Razvijanje talenata da, ali ne pod svaku cijenu. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.