• Eduardo
    22.2k
    Ako nisi tehnički potkovan bek uz dobro čitanje igre, nemaš što tražiti u Dinamu. Zato su RPG i Rile uspjeli u Dinamu, a Iranac, Mihajličenko, Moubandje, Štefulj i Čabraja nisu.Captain America

Ok, Moharrami možda nikada nije bio prvi izbor na svojoj poziciji, ali tu je već 5+ godina. Ima više od 130 nastupa pa nije baš najzahvalnije reći da nije uspio. U biti, sigurno ne spada u istu skupinu sa Štefuljem i ekipom. Ovi nabrojani valjda zajedno nemaju trećinu njegovih nastupa.
  • Veljko
    68
    Kolko ja poznam naše taj oliveras stvarno mora bit bombetina da bi ga kupili za 1,5 …. Nismo kaneka uzeli za 1,1 a baš smo trebali (trebamo) desno krilo..A kaneko nije ni bio bas toliko loš, al eto, nije bomba bio … A opet bi bilo super da ovaj Juan Manuel Armando Cordoba nešto pokaze, mozda ce imat vise scoringa od kaneka - tesko, ali bumo vidli
  • Izet Hajrović
    3.5k
    nije to isto, Oliveras je mlad i veliki potencijal, ako nešto pokaže lakše će se prodati. Kaneko je igrač od 26 godina, potencijalna zarada nikakva, a igrački bi bio u rangu Špikića, a nama treba baš pojačanje na tom desnom krilu. Zašto bi davao 1.1 mil. za rezervu kad već tu imaš Špikića, a pokrivat će to i mladi Stojković i Kačavenda.
  • sebenico
    1.2k
    Lijepo je da se dovelo/dovode igrači na deficitarnim pozicijama - Cordoba i Oliveras, ali ne treba ovdje upadati u euforiju kao da smo doveli ne znam koga. To su igrači koje nitko do nas tu nije gledao i ne znam na temelju čega se daju ocjene da su pojačanja. O njima ćemo nekakav sud moći dati nakon dva-tri mjeseca, a definitivan tek nakon cijele sezone.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Moj problem s Oliveirasom je taj da nisam siguran da se radi o boljem igraču od Ogiware, a Ogiwara svejedno ne igra.
  • marcio amoroso
    39.1k

Ogiwaru već imaš tu i znaš kakav je i šta može dati. Jasna je i otkupna klauzula. Ne vidim razlog da se ne proba sa mlađim igračem kad je trošak skoro pa nikakav. Ako prođe, dobio si za milijun i pol dobrog igrača, ako ne, vratiš ga na ljeto i nikome ništa.

Da je Oliveras veći potencijal je mislim jasno svima.
  • Crni86
    7.3k
    razlika je samo sto olivares ima mnogo vise prostora za napredak nego ogi plus ima mnogo bolji temelj kroz espanyol, barcu i romu. Tehnicki je isto tako puno bolji. Olivares voli ulaziti mnogo u sredinu, a zaninljivo je da smo isto vidjeli od RPG-a protiv Istre dok je bio lijevi bek.

Meni bi olivares za prvu godinu idealno bio rotacijaki lijevi bek i da uz sebe ima nekog poput ktca na lijevom beku tko bi ga odgoijo u ovih godinu dana posudbe. Decko je realno bez pravih seniorskih nastupa i da se ne lazemo zelen je. Potencijal je, ali pojacanje ce mozda biti za godinu dana.
  • IvanS
    243
    Meni bi olivares za prvu godinu idealno bio rotacijaki lijevi bek i da uz sebe ima nekog poput ktca na lijevom beku tko bi ga odgoijo u ovih godinu dana posudbe. Decko je realno bez pravih seniorskih nastupa i da se ne lazemo zelen je. Potencijal je, ali pojacanje ce mozda biti za godinu dana.Crni86

Zelen je i Lamine Yamal... Nico Williams također. Gavi, Pedri i sl.

Formula je jednostavna, treba dati priliku. Tad će se pokazati. Ili neće.

Da Sučić nije dobio priliku ne bismo znali i vidjeli koliko može.
    Sad su tu i Mikić i Pavić, a recept je također jednostavan. Daj im priliku.

Jedva čekam svaku sljedeću utakmicu.
  • Crni86
    7.3k
    volio bi vidjet da krene u prvih 11 u nekoj bitnoj tekmi u LP ili derbiju HNL-a pa da preko njegove strane padne gol pa sta bi se sve pisalo.

Mi smo puno intenzivniji u komentiranju od ostalih naroda.

Sve koje si nabrojao su elitni talenti, ovaj decko to ocito nije jer bi vec dobio negdje priliku do svoje 20. godine. Barcini rezultati su u nazad zadnjih 2,3 godine isto tako odlicni u odnosu na ono sta su navikli. Nisu imali prebijene lipe i morali su forsat svoje klince na uštrb rezultata. A ne znam koji to imperativ rezultata ima bilbao?

Treba razvijat mlade igrace, ali ne pod cijenu rezultata jer je nama HNL najprimarniji cilj. A na kraju i dobar rezultat u europi koji nam osigurava velika financijska sredstva. Nismo vise izlog i tudi bankomat. Razvijanje talenata da, ali ne pod svaku cijenu.
  • San Lorenzo
    18.4k

Potencijal je neosporan, ono na što ja ciljam je da ne bi doveli još jednog beka, a Jakir nastavi sa Pjerom na toj poziciji.
  • marcio amoroso
    39.1k

Jasno. Ja se nadam da će to raditi ako već mora samo u onim najtežim utakmicama, a ne u svakoj.
  • IceMan
    2.5k
    Kad se zadnje dogodilo da ljeti nismo prodali bar jednog stožernog igrača, a pojačali se?

Zasad odličan posao uprave.
  • Peškaman
    5.9k
    Mislim da je Oliveras zamjena za Ogiwaru nakon što mu istekne posudba,a to je krajem godine/početkom iduće.
    Možda se i varam ali sve mi ide prema tome.
    Tako sam razmišljao ali sad sve ovisi o situaciji o ozljedi Perkovića,koliko je ozbiljna i što se dogodilo.
    Mislim da će tek sada Jakirović forsirati RPGa lijevo ako Perković bude morao duže liječiti ozljedu.
  • badjibadara
    4.4k
    Oliveras mi je totalno netipičan lijevi bek. Tehnički na vrhunskom nivou, dobar osjećaj za prostor, ta “košarkaška” dodavanja lijevom nogom, zasigurno mogu napraviti dosta štete protivniku u izgradnji napada. Iz sažetaka nisam uspio prokljuviti obrambene kvalitete, važniji segment pozicije koju igra. Ako je i tu na nivou, imamo jackpot.
  • OsamŠest
    4.3k
    Čini mi se da će Španjolska kroz Dinamo dobiti još jednog A reprezentativca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions