• hardek
    3.8k
    Pa ovaj dečko je 10-tka na lijevom beku. Inverted wing back, više vremena provodi u centrali nego na krilu što nije ni loše jer lijevo krilo onda ima češće situacije za izolacije 1 na 1, a u centrali imaš igrača više. Zanimljiv igrač koji daje treneru dodatne mogućnosti za kemijanje.
  • Captain America
    19.3k
    Usporite malo s euforijom da su dugoročno rješeni problemi lijevog beka i desnog krila. Lani u ovo vrijeme je bila identična situacija s Kanekom i Mihajličenkom, pisali su se hvalospjevi Šimiću, sprdalo Lesičkog i Medu... Jedan je odletio nakon 2 mjeseca, a drugi nakon 10 mjeseci bez da je itko pustio suzu za njima.

Cordoba i Oliveras nisu igrači poput Hoxhe i Pjace od kojih se otprilike znalo što se može očekivati prilikom dolaska. Na papiru djeluju zanimljivo, ali sumnjam da je dvoznamenkasti broj navijača Dinama pogledao 5 utakmica ijednog od tih igrača. Oni su zasad prinove kao i Torrente i tek trebaju pokazati da su Marićev jackpot poput RPGa, a ne promašaji.
  • Noel
    8.2k

Može proć tvoj upis da nisi spomenuo Lesičkog i Medu. Ne šprda se njih zbog Mihaličenka i Kaneka nego zbog drugih poznatih i manje poznatih razloga. Kaj se tiče Mihaličenka nije čovjek ni u pola loš kolko ga je Jakir morao okrivit jer nije imao muda okrivit nesposobnu upravu koja je bušila Dinamo iznutra. Dogodilo bi se to i Kaneku koji mu je i spasio guzicu u ključnom trenutku. Kako god bilo Kaneko i Mihaličenko nisu pojačanja za Dinamo. Kao ni Boško Šutalo i Marko Bulat.
  • Orc123
    10.1k
    i? Kaneko je imao ogroman utjecaj na osvajanje naslova, igrao dobro i u Europi a uopce ne sumnjam da bi i Mika bio od koristi da nije ispao zrtveno janje. Potpisujem da Cordoba ima slicnu 1. Sezonu ko Kaneko....ne vidim problem. Nit ne ocekujem od decka koji je dosao ko potencijal da bude Junior Fernandez jer nisu to bili ni Majer, ni Ivanusec u svojim prvim sezonama, da ne spominjem Spiku, Bulata ili nedaj Boze Bockaja, Stefulja i slicne. Uopce ne sumnjam da Kaneko imao 21godina i ovakvu sezonu da bi ga otkupili i za vise od 1mil eura. Problem du bile godine i mala preprodajna perspektiva. Gdje je problem s Oliverasom? Decko ne moze ispasti losa akvizicija doslovno! Možemo izgubiti max 100tis eura place! Moze ispast top pojacanje jer potencijala mu ne nedostaje.
  • Dudu9
    1.4k
    klub je mogao besplatno imati Pašalića i to su odbili, da bi platili 400k posudbu za Kaneka i na kraju nije zadovoljio, klub je promašio sa odabirom, to su i sami svjesni da nisu ni otkupili Kaneka, nego su sad dali jos 2mil za novo desno krilo
  • Brusa
    2.1k
    Jedan je odletio nakon 2 mjeseca, a drugi nakon 10 mjeseci bez da je itko pustio suzu za njima.Captain America

Ja sam pustio suzu za Kanekom, a imam dojam i još neki (bar tu na Zoni). A da se Kaneko nije ukazao protiv lokse, tko zna u kojem bi nam smjeru sezona otišla.
    Da se razumijemo, ne govorim da je bio ključni igrač u osvajanju naslova, ali svoj obol je dao
  • Ludovic IX
    7.7k
    Da je pasalic došao nama a ne rij3ci, on euro vidio nebi. Imao bi losiju statistiku neg kaneko. U rijeci ima potpunu slobodu i opet ima lošu statistiku. Ovdje bi bi bio samo prinova i nakon par nerezonskih suteva bi završio ja klupi i gledao spikica na desnom krilu.

Da dodje sad, ponovilo bi se ali bi dobio par utakmica više kredita.
  • Orc123
    10.1k
    da je dosao Pasalic, sad bi pricali gdje cw na posudbu ili kako ga maknut s platne liste....
  • Mihaljević
    11.2k
    Čak i da se ne pokaže kao pojačanje, drago mi je da smo pokušali sa južnoamerikancem.
  • Dudu9
    1.4k
    Da su kaneko i ostali bili tako dobra pojačanja oni bi i ostali, sama sezona je bila teška patnja nije nam sigurno cilj i ove sezone tako šta gledati, klub se pojačao sa besplatnim Ktc i sučićem koji sad vrijedi 10mil,
  • austrijanac
    5.2k

Ok, kužim i donekle se slažem.

No cifra koju smo platili je velika i nadam se da će ispast pojačanje.

Ako nije, onda je to kiks, bez obzira na regiju.

(Naravno da će se griješit, no ovo je naš najveći ulazni transfer ove godine)
  • Orc123
    10.1k
    inace toliko smo platili Perkovica, Bulata, Spikica, Kastratija, cisto za usporedbu.....ove skuplje bolje i ne spominjati ala Atienwen, Sutalo, Bockaj.....zasluzuje podrsku, mir i vrijeme jer su ga potonji dobili i previse....
  • austrijanac
    5.2k

Ma joj stari, ja se slažem sa svim time.

Samo nikad se nemoj uspoređivat s prošlim ili bivšim, jer to nebi želio ni da ti žena radi, kamoli najdraži klub na Svijetu. Prošlost je prošlost s razlogom

Imat će oni mir i podršku, samo nek se i kritike (utemeljene/usmjerene) prihvate, bez etiketiranja.

A prošlost zaboravite, ako ćemo se uspoređivat s njima, onda nam je granica preniska.
  • Captain America
    19.3k
    Može proć tvoj upis da nisi spomenuo Lesičkog i Medu.Noel

Isključivo sam ih spomenuo jer su bili protiv dovođenja njih dvojice i jer su zbog toga bili uzeti na zub od strane navijača.

Kako god bilo Kaneko i Mihaličenko nisu pojačanja za Dinamo.Noel

Tu se slažemo. Ne ponovilo se.

Kao ni Boško Šutalo i Marko Bulat.Noel

Obojica su imali teške ozljede noge. Šutalo nas je kao stoper u paru s Perićem uveo u LP 2022. Da nije bilo nesretnog Šubićevca, siguran sam da bi se o Bošku drugačije pričalo od strane navijača Dinama.

Kaneko je imao ogroman utjecaj na osvajanje naslovaOrc123

Ne bi baš rekao ogroman utjecaj. Ogroman utjecaj su imali Neva, Theo, Mišić, Baturina i Petko.

ne sumnjam da bi i Mika bio od koristi da nije ispao zrtveno janje.Orc123

Zanima me samo kako je prošao Smodeka i njegov pregled. Ima slične probleme s hrskavicom kakve ima i Drmić. Sjeti se riječi velikog Jana Lecjaksa. Ako nisi tehnički potkovan bek uz dobro čitanje igre, nemaš što tražiti u Dinamu. Zato su RPG i Rile uspjeli u Dinamu, a Iranac, Mihajličenko, Moubandje, Štefulj i Čabraja nisu.

Potpisujem da Cordoba ima slicnu 1. Sezonu ko KanekoOrc123

Očekujem nešto slično.

Gdje je problem s Oliverasom? Decko ne moze ispasti losa akvizicija doslovno! Možemo izgubiti max 100tis eura place! Moze ispast top pojacanje jer potencijala mu ne nedostaje.Orc123

Ne znam gdje si ti vidio da imam problem s njim. Zanimljiv igrač, ali je neke uhvatila euforija kao da smo doveli Pongračića, a ne talentiranog igrača iz druge momčadi Rome čije kvalitete su vidjeli jedino u YT kompilaciji.

Ovdje bi bi bio samo prinova i nakon par nerezonskih suteva bi završio ja klupi i gledao spikica na desnom krilu.Ludovic IX

I tu dolazimo do Marićeve najbolje izjave koju je dao kao SD i što bi na ovoj temi trebalo pinnati kao post. Iz istog razloga sam i ja napisao post iznad. Dinamo je takva anomalija u svijetu nogometa da je jako teško dovesti igrača, a pogotovo mladog igrača koji će odmah upasti u prvih 11 i biti značajan kotačić. Nemaš ni blizu love kao konkurencija, a rezultati su fenomenalni. RPG, Rile, Petko, Orša, Theo i možda Lauritsen i Dilaver su jedini igrači unazad 6 godina koji su odmah po dolasku pokazali da su istinska pojačanja i nositelji igre.
  • rioda
    6.4k
    Ako je istina da Oliveras ima godišnje oko 50 tisuća eura, mislim da nam nikad u povijesti nije došao veći potencijal za manji rizik. Ako se i dokaže, milijun i pol eura za otkup nije puno za poziciju lijevog beka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions