• Ludovic IX
    12.8k
    Da je pasalic došao nama a ne rij3ci, on euro vidio nebi. Imao bi losiju statistiku neg kaneko. U rijeci ima potpunu slobodu i opet ima lošu statistiku. Ovdje bi bi bio samo prinova i nakon par nerezonskih suteva bi završio ja klupi i gledao spikica na desnom krilu.

Da dodje sad, ponovilo bi se ali bi dobio par utakmica više kredita.
  • Orc123
    17.5k
    da je dosao Pasalic, sad bi pricali gdje cw na posudbu ili kako ga maknut s platne liste....
  • Mihaljević
    15.2k
    Čak i da se ne pokaže kao pojačanje, drago mi je da smo pokušali sa južnoamerikancem.
  • Dudu9
    2k
    Da su kaneko i ostali bili tako dobra pojačanja oni bi i ostali, sama sezona je bila teška patnja nije nam sigurno cilj i ove sezone tako šta gledati, klub se pojačao sa besplatnim Ktc i sučićem koji sad vrijedi 10mil,
  • austrijanac
    14.2k

Ok, kužim i donekle se slažem.

No cifra koju smo platili je velika i nadam se da će ispast pojačanje.

Ako nije, onda je to kiks, bez obzira na regiju.

(Naravno da će se griješit, no ovo je naš najveći ulazni transfer ove godine)
  • Orc123
    17.5k
    inace toliko smo platili Perkovica, Bulata, Spikica, Kastratija, cisto za usporedbu.....ove skuplje bolje i ne spominjati ala Atienwen, Sutalo, Bockaj.....zasluzuje podrsku, mir i vrijeme jer su ga potonji dobili i previse....
  • austrijanac
    14.2k

Ma joj stari, ja se slažem sa svim time.

Samo nikad se nemoj uspoređivat s prošlim ili bivšim, jer to nebi želio ni da ti žena radi, kamoli najdraži klub na Svijetu. Prošlost je prošlost s razlogom

Imat će oni mir i podršku, samo nek se i kritike (utemeljene/usmjerene) prihvate, bez etiketiranja.

A prošlost zaboravite, ako ćemo se uspoređivat s njima, onda nam je granica preniska.
  • Captain America
    20.4k
    Može proć tvoj upis da nisi spomenuo Lesičkog i Medu. — Noel

Isključivo sam ih spomenuo jer su bili protiv dovođenja njih dvojice i jer su zbog toga bili uzeti na zub od strane navijača.

Kako god bilo Kaneko i Mihaličenko nisu pojačanja za Dinamo. — Noel

Tu se slažemo. Ne ponovilo se.

Kao ni Boško Šutalo i Marko Bulat. — Noel

Obojica su imali teške ozljede noge. Šutalo nas je kao stoper u paru s Perićem uveo u LP 2022. Da nije bilo nesretnog Šubićevca, siguran sam da bi se o Bošku drugačije pričalo od strane navijača Dinama.

Kaneko je imao ogroman utjecaj na osvajanje naslova — Orc123

Ne bi baš rekao ogroman utjecaj. Ogroman utjecaj su imali Neva, Theo, Mišić, Baturina i Petko.

ne sumnjam da bi i Mika bio od koristi da nije ispao zrtveno janje. — Orc123

Zanima me samo kako je prošao Smodeka i njegov pregled. Ima slične probleme s hrskavicom kakve ima i Drmić. Sjeti se riječi velikog Jana Lecjaksa. Ako nisi tehnički potkovan bek uz dobro čitanje igre, nemaš što tražiti u Dinamu. Zato su RPG i Rile uspjeli u Dinamu, a Iranac, Mihajličenko, Moubandje, Štefulj i Čabraja nisu.

Potpisujem da Cordoba ima slicnu 1. Sezonu ko Kaneko — Orc123

Očekujem nešto slično.

Gdje je problem s Oliverasom? Decko ne moze ispasti losa akvizicija doslovno! Možemo izgubiti max 100tis eura place! Moze ispast top pojacanje jer potencijala mu ne nedostaje. — Orc123

Ne znam gdje si ti vidio da imam problem s njim. Zanimljiv igrač, ali je neke uhvatila euforija kao da smo doveli Pongračića, a ne talentiranog igrača iz druge momčadi Rome čije kvalitete su vidjeli jedino u YT kompilaciji.

Ovdje bi bi bio samo prinova i nakon par nerezonskih suteva bi završio ja klupi i gledao spikica na desnom krilu. — Ludovic IX

I tu dolazimo do Marićeve najbolje izjave koju je dao kao SD i što bi na ovoj temi trebalo pinnati kao post. Iz istog razloga sam i ja napisao post iznad. Dinamo je takva anomalija u svijetu nogometa da je jako teško dovesti igrača, a pogotovo mladog igrača koji će odmah upasti u prvih 11 i biti značajan kotačić. Nemaš ni blizu love kao konkurencija, a rezultati su fenomenalni. RPG, Rile, Petko, Orša, Theo i možda Lauritsen i Dilaver su jedini igrači unazad 6 godina koji su odmah po dolasku pokazali da su istinska pojačanja i nositelji igre.
  • rioda
    18.7k
    Ako je istina da Oliveras ima godišnje oko 50 tisuća eura, mislim da nam nikad u povijesti nije došao veći potencijal za manji rizik. Ako se i dokaže, milijun i pol eura za otkup nije puno za poziciju lijevog beka
  • Eduardo
    31k
    Ako nisi tehnički potkovan bek uz dobro čitanje igre, nemaš što tražiti u Dinamu. Zato su RPG i Rile uspjeli u Dinamu, a Iranac, Mihajličenko, Moubandje, Štefulj i Čabraja nisu. — Captain America

Ok, Moharrami možda nikada nije bio prvi izbor na svojoj poziciji, ali tu je već 5+ godina. Ima više od 130 nastupa pa nije baš najzahvalnije reći da nije uspio. U biti, sigurno ne spada u istu skupinu sa Štefuljem i ekipom. Ovi nabrojani valjda zajedno nemaju trećinu njegovih nastupa.
  • Veljko
    68
    Kolko ja poznam naše taj oliveras stvarno mora bit bombetina da bi ga kupili za 1,5 …. Nismo kaneka uzeli za 1,1 a baš smo trebali (trebamo) desno krilo..A kaneko nije ni bio bas toliko loš, al eto, nije bomba bio … A opet bi bilo super da ovaj Juan Manuel Armando Cordoba nešto pokaze, mozda ce imat vise scoringa od kaneka - tesko, ali bumo vidli
  • Izet Hajrović
    6.3k
    nije to isto, Oliveras je mlad i veliki potencijal, ako nešto pokaže lakše će se prodati. Kaneko je igrač od 26 godina, potencijalna zarada nikakva, a igrački bi bio u rangu Špikića, a nama treba baš pojačanje na tom desnom krilu. Zašto bi davao 1.1 mil. za rezervu kad već tu imaš Špikića, a pokrivat će to i mladi Stojković i Kačavenda.
  • sebenico
    1.2k
    Lijepo je da se dovelo/dovode igrači na deficitarnim pozicijama - Cordoba i Oliveras, ali ne treba ovdje upadati u euforiju kao da smo doveli ne znam koga. To su igrači koje nitko do nas tu nije gledao i ne znam na temelju čega se daju ocjene da su pojačanja. O njima ćemo nekakav sud moći dati nakon dva-tri mjeseca, a definitivan tek nakon cijele sezone.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Moj problem s Oliveirasom je taj da nisam siguran da se radi o boljem igraču od Ogiware, a Ogiwara svejedno ne igra.
  • marcio amoroso
    54.4k

Ogiwaru već imaš tu i znaš kakav je i šta može dati. Jasna je i otkupna klauzula. Ne vidim razlog da se ne proba sa mlađim igračem kad je trošak skoro pa nikakav. Ako prođe, dobio si za milijun i pol dobrog igrača, ako ne, vratiš ga na ljeto i nikome ništa.

Da je Oliveras veći potencijal je mislim jasno svima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.