• Zagi
    9.3k
    Prosim lepo, može gif od ovog gore?
  • nemapredaje
    4.4k
    Jel se oporavio? Biti će spreman za Osijek?
  • Tongo Doumbia
    6k
    Produžio ugovor!

Dinamov Petar Pan! :heart:
  • Paggini
    40.1k
    Iduće godine, nadam se, ide i ugovor do 2027, pa onda 2026. da ide do 2028... :heart: :heart:
  • Teofil Kateran
    2k
    Petko je pametan, jednostavno je shvatio da nigdje neće biti obožavan kao ovdje i on je isto tako uzvratio vjernosti klubu i prošlo ljeto i sada ponovno kad su svi tražili transfere i odlazili. Imao je ponuda sigurno, ali zna da ga nigdje neće trpit, ali i cijenit kao ovdje.
  • Bosskovitz
    15.2k
    S predstavljanja:

"Tu se najbolje osjećam i tu sam doma. Sigurno je da mi nigdje na svijetu neće biti ljepše nego tu."
  • Eduardo
    22.8k
    Brunin potpis je najbolja vijest dana, po meni i najbolja vijest prijelaznog roka. U protekloj sezoni bio je genijalan, u ovoj mu želim da to nadmaši i po pitanju igara i po pitanju brojki.

Kapetane, tvoji potezi prijaju svakom od nas - budemo se opili tebi u čast.
  • Marley
    3.2k
    Opa, ajde da mi i taj kamen padne sa srca.
    Toooo Brunooo :strong:

Edit.ovo valja proslaviti, ide jedan finjak crnjak za posebne prigode, u fridz na hladjenje :party:
  • Majki2111
    3.8k
    Vozim se ZETom na posao tu u 8om mjesecu kad su svi na moru kad niko nije vjeran gradu, kad je orazan. Čitam o Dinamu. Petko produžio. Suza mi krenula. Ne treba meni more, meni je Dinamo, ZET, asfalt i Zg ruzina odmor. Čista emocija.
  • emilperska
    8.9k
    Ovo je naše najveće pojačanje..
    Svaka čast Pjaci, MMA i Cordobi. Ali ovo je nenadmašno.
    Imati ovakvu klasu u svlačionici zadnjih 6 i još barem 2 godine je splet nevjerojatnih okolnosti, ali i promišljanja s obje strane.

Mislim da se neće dugo ponoviti da igrač svjetske razine svojih najboljih 8 godina da Dinamu.

Bruno
  • Paggini
    40.1k
    Mislim da se neće dugo ponoviti da igrač svjetske razine svojih najboljih 8 godina da Dinamu.emilperska

Znaš šta, ja mislim da hoće jer ovo je presedan koji se nije događao u Dinamu već dugo, dugo, dugo - ako ikad.

Mindset igrača, koji je i klub kroz desetljeća i desetljeća njegovao jest da je Dinamo tranzicijski klub, "odskočna" daska do nekih "većih" klubova. Ako si najbolji u Dinamu, otići ćeš u transferu negdje dalje i sve pet.

Ovo je presedan - Bruno je ovdje 6 godina, igra na nestvarno visokoj razini svih šest godina a nadam se da će biti ovdje i do kraja karijere. S iznimkom Ademija (koji je ostao zbog znanih razloga), ovakav slučaj nismo imali ne sjećam se kada - da igrač takvog kalibra, takvih uspjeha u ostaje cijeli zenit svoje karijere u Dinamu.

Nadam se da će upravo Bruno biti taj prvi primjer u nizu mnogih budućih koji će birati ostanak u Dinamu umjesto odlaska u neke davljenike Premiershipa, Bundeslige i ostalih. Možda je Petko nešto naučio od Orše, Livija i Ivanušeca...

Ovako se stvara i veličina kluba u očima igrača koji dolaze u Dinamo i u startu ga ne gledaju kao sredstvo prema cilju, nego kao cilj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.