Reklamiranjem stranica koje se bave prodajom fejk dresova ides protiv svog kluba. Bljuv :vomit: — NitkoBitan
Odlično pitanje, ovo je ključna stavka koju dinamo mora dogovoriti s Castoreom, ako nije moguće već za novu sezonu onda za sve one iduće.Možemo li barem za iduću godinu očekivati šivani grb kao kaj Bayer Leverkusen ima? — Nevo7
Evo čime se bavim u 4 ujutro, išao sam istražiti koliki grb imamo na dresovima.Volio bih da uvedemo na jednom od dresova dosta veći grb nego inače, kao što to već godinama radi Ferencvaroš koji stavlja jedno 30% veći grb od ostalih klubova, vjerojatno u maksimalno dopuštenoj veličini.
Sigurno poskupljuje sami dres, ali izgleda fenomenalno. — NORTE
Odbijam vjerovati da netko zdravog razuma radi protiv svog kluba. Možda dečki fakat misle da je dres original, ako ja tako teško utvrditi razliku između fejka i originala — badjibadara
Za oko 3.5 milje koliko je ugovor po sezoni i ja bih trazio da se dres prodaje s mojom reklamom. — scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.