jer im je tamo ikona) — Droljo
Ne znam zašto se po transferu određuje da Mierez nije igrač za Dinamo?
— IvanS
Zato što nema drugog mjerila. Za Bakrara mjerilo nije bio transfer nego njegova statistika od 6 golova u 2.000 minuta za 11. klub istočne konferencije MLS-a, a za Miereza je transfer jer ajmo pretpostaviti da je sve istina i da odlazi u Al Jaziru Abu Dhabi za 3 milijuna eura sa 27 godina. Po svemu sudeći to znači da u Europi nije bilo ozbiljnog kluba ranga donjeg doma liga petice, gornje sredine neke osrednje lige ili nekog usporedivog s nama - Kopenhagen, Slavia Prag i slično - tko ima mogućnosti platiti 3 milijuna, a da ga je htio kupiti. A nas bi, nekom logikom stvari, koštao više nego Slaviju jer smo iz iste lige. Kako to da ga nitko ne želi osim Al Jazire Abu Dhabi i vjerojatno par sličnih klubova slične platežne moći?
Plus, da se razumijemo, ja od početka govorim da on nije igrač za prvog napadača Dinama i to govorim od samog početka. U rotaciji definitivno ima mjesta, ali nije kvaliteta za prvu špicu. — Bosskovitz
A ne uzimaš u obzir da je taj Mierez prošle sezone kod nas bio najbolji strijelac. — IvanS
Jer, dao sam primjer Broza. — IvanS
ali Mierez bi po meni apsolutno imao mjesta. — IvanS
Slazem se sa tobom sa svime, osim za Kramarica. — Laugreano
Slažem se, imao bi mjesta. To sam i napisao - po meni nije za prvog napadača, ali u rotaciji bi sigurno imao mjesta i ako ga se može dovesti za 1,5-2 milijuna eura, apsolutno bih ga doveo. Sigurno je bolji od Brodića, a vjerojatno i od Kulenovića. Ali za 4-5? Nikako. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.