• Jurki
    12.5k
    Televisa presenta.. finalmente
  • tomi-pds
    80
    Prije cca 3 tjedna sam tu napisal da od transfera nebu niš i da ću pojesti govno ako Cordoba dođe u Zg
    E pa dobar mi tek a Juanu nek je sretno na lječničkom
  • Noel
    6.9k

Jedi govna
  • tomi-pds
    80
    Pojedem ja kantu za još jednog kapitalca ala RPG u napadu
  • Jurki
    12.5k
    Fanovi Marca Pašalića na aparatima i poceli jesti normabele.

Šalu na stranu.. vjerujem da se dobro decka izanaliziralo i nadam se da nam bu upgrade u odnosu na Špiku.
    Nisam pratil Cordobu i nem donosil nikakvo misljenje dok ga ne vidim na terenu. Al bolje da igra on tu poziciju nego Pjaca koji je primarno lijevo krilo.
  • Omake
    3.4k
    Ne očekujem od Cordobe puno. Samo da bude Sammir i Soudani u jednoj osobi.
    Šalu na stranu, drago mi je ga vidit. U ponedjeljak večer mi je Ernesto Roa slao par poruka, kao sve je previše neprofesionalno, kako ili agenti otežu ili su toliko lijeni da ne znaju na vrijeme otići do konzulata, a nisu ni kilometar udaljeni. Sve potpuno čudna situacija, ne miriše na dobro nikako. Još kripto narkos na radiju kaže sve je samo dogovor. Imao sam loš osjećaj zadnja dva dana. Drago mi je da sve ide po Marićevim postulatima.
  • OsamŠest
    3.5k

Kaj si bio kod kolege @Facke na instrukcijama hrvatskog jezika? :joke:
  • Orc123
    8.7k
    sad je frende sve do lijecnickog, izgleda zdravo hehe......da im nisu trebale pare trajalo bi to jos koji tjedan.....
  • Laugreano
    2.6k
    sjećamo se još propalih Huga Rodallega , Elkina Sota i Dayra Morenapenetrisac

Meni je ipak ovaj ostao najdrazi. https://sportnet.hr/vijesti/284360/nogomet/dinamo-raskinuo-ugovor-s-cabrerom/
  • Lynx17
    4.1k
    Kaj si bio kod kolege Facke na instrukcijama hrvatskog jezika? :joke:OsamŠest

Vi se mucite s nama ali Lynx i Facke se razumiju. :strong:
  • Orc123
    8.7k
    taj bio iz Bolivije hhh....bio je na probi i Paragvajac Gonzalez...stoper.....u to vrijeme......
  • OsamŠest
    3.5k
    Vi se mucite s nama ali Lynx i Facke se razumiju. :strong:Lynx17

Bez vas dvojice forum ne bi bio isti, što god tko rekao.. :smile:
  • Laugreano
    2.6k
    Bolivija. Paragvajac je bio Julio dos Santos, kojeg je to ljeto Bayern kupio
  • MaliPizdek
    70
    stigla seat cordoba ajmoooooooooo!!!

btw položio vozački na cordobi i to onoj vario (karavanče) i ta je bila spora ko zemlja kao i njegovo putovanje za Zg LOL

nadam se da ce na terenu bit druga priča :cool:
  • Orc123
    8.7k
    ma znam, odmah sam promijenio hehe..... Bio 3 dama u zg i trenirao vec i onda ga poslali nazad radi papira hhhh
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions