• Laugreano
    4.8k
    Slazem se sa tobom sa svime, osim za Kramarica. Ali covjek dok je bio u Rijeci je bas pojeo ligu.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Ali je osvojila naslov kad je otišao. Ali je imala mišića i ruleta npr koji su nama bili pojačanja..

Krama nikad nije ni smio otići iz dinama. Bar ne prije isporuci 30-40 golova za nas u hnl-u
  • mbzg
    156

To je nevjerojatno kako navijači drugih HNL klubova a i pojedini novinari koje je bolje ne imenovati sastavljaju idealne momčadi HNL.
    Mjerilo kvalitete nije igranje domaće lige, u kojoj realno ti klubovi ne osvoje niti trofej, tu i tamo im se zalomi kup. Ali po anketama i pisanjima najbolji stoperski par lige je iz tamo nekog kluba s juga, najbolji napadač lige je iz kluba preko Drave. Koliko je to glupo i nerealno uspoređivati s našim igračima koji uz trofeje koje osvajaju, igraju za reprezentacije i ono najvažnije ozbiljno sudjeluju u Europskim natjecanjima, odnosno grupama a ne kao drugi koju su u Europi samo statisti i redovito ispadaju u prvim pretkolima. Tako da se potpuno slažem s kolegom, mi smo prvaci u podcjenjivanju vlastitih igrača a slinimo za tamo nekim čunga lungama. Ako igraču iz HNL-a nije prioritet Dinamo nego takve neke egzotike hvala i doviđenja. Maksimalno se okrenuti našoj školi nogometa, to je jedino ispravno uz jači skauting pa da ti recimo takvi igrači završe kod nas dok imaju 14-15 godina te dobiju nadogradnju i pobjednički mentalitet koji Dinamo pruža.
  • IvanS
    456
    Apsolutno poštujem tvoje mišljenje o Mierezu i Bakraru. Uostalom ovo je tema za rasprave.
    No određivanje cijene igrača u ovisnosti o tome tko ga traži mi se ne sviđa. To mi je ravno medijskim naklapanjima i novinarskim špekulacijama.
    Drugo je kada klub pošalje službenu ponudu i kada se zna koliko ona iznosi. E tu se može raspravljati da li je to malo, puno, previše i sl.

A ovo da transfer u Saudijsku Arabiju govori o tome tko je dobar igrač ili nije, tu se ne slažem.
    Jer, dao sam primjer Broza. Kod nas bi bio apsolutni pogodak i pojačanje da ga se dovede, a eto nije otišao u Barcu (bilo je kontakata) nego u SA.

E da, za Bakrara ne znam da li bi bio pojačanje u Dinamu, ali Mierez bi po meni apsolutno imao mjesta. U manjem klubu se nazabijao golova, s boljim suigračima (čitaj Bati, Pjaca, Bruno i ekipa) bi mogao biti još bolji.
  • Bosskovitz
    19.8k
    Jer, dao sam primjer Broza.IvanS

Da ne idemo previše u offtopic, Brozović je potpuno druga rasprava. To je igrač koji se dokazao na najvišoj razini nogometa, osam godina u samom vrhu Serie A, tri medalje s repkom, i onda otišao pokupiti vrhnje u Saudijsku Arabiju s 30 godina. On nije mogao igrati na puno višoj razini od te na kojoj je bio, eventualno neki City ili Real da su ga htjeli. Mierez ima 27 godina i vrhunac karijere mu je NK Osijek iz kojeg očito želi otići, ali ako nije bilo kluba u Europi koji bi za njega ponudio tri milijuna eura i duplo veću plaću od ove u Osijeku onda je negdje problem. Sumnjam da mu je životna želja bila igrati tamo, a sigurno (ako ode) neće zarađivati ni 5% onoga kaj Broz zarađuje. Ne bih ja njih stavljao u istu rečenicu.

ali Mierez bi po meni apsolutno imao mjesta.IvanS

Slažem se, imao bi mjesta. To sam i napisao - po meni nije za prvog napadača, ali u rotaciji bi sigurno imao mjesta i ako ga se može dovesti za 1,5-2 milijuna eura, apsolutno bih ga doveo. Sigurno je bolji od Brodića, a vjerojatno i od Kulenovića. Ali za 4-5? Nikako.

Slazem se sa tobom sa svime, osim za Kramarica.Laugreano

Potpuno sam smetnuo s uma da je on od nas otišao u Rijeku. Da, to je bila naša velika greška i tu si u pravu, on ne pripada u tu skupinu.
  • IvanS
    456
    Slažem se, imao bi mjesta. To sam i napisao - po meni nije za prvog napadača, ali u rotaciji bi sigurno imao mjesta i ako ga se može dovesti za 1,5-2 milijuna eura, apsolutno bih ga doveo. Sigurno je bolji od Brodića, a vjerojatno i od Kulenovića. Ali za 4-5? Nikako.Bosskovitz

To je i moje mišljenje, 4-5 milki je previše, a pogotovo gledajuć da mu ugovor ističe za manje od godinu dana.
    Ludost je dati i 1,5 - 2 milijuna ako ga za 4 mjeseca možeš potpisati besplatno. S tim da ga onda nemaš do ljeta. To SD treba odvagati.
  • zmujcinslbrod
    58
    Ajde Cordoba, brate...
  • CastAway1986
    4.7k
    Najjaci klub sto je htio Miereza je ruski Lokomotiv a najvise su davali kinezi prije sezonu dvije..Zakljucit cu pricu oko njega da bi sigurno imao mjesta u Dinamu jer vise zabija od bilo kojeg naseg napadaca..

To što je Tekpetey slomio nogu ne mjenja ništa, imaju na istoj poziciji Ricka koji je trenutno puno opasniji igrač...
  • Lynx17
    4.5k
    Zna Cesc Fabregas sto zeli:

• mbzg
    156

Itekako mijenja. On im je prema naprijed najbolji igrač. To kao da veliš da nema Petka al imamo Kuleta pa je to isto.
  • Noel
    17.6k
    A kad skuzi Fabregas Branka Pavića.. ijooj..
  • Kristijan992
    661
    Cordoba sletio: "Napadač iz Kolumbije u Zagreb je sletio nešto poslije 16 sati u pratnji svog agenta. Slijede liječnički pregled pa potpis ugovora."
  • NitkoBitan
    33.7k
    Vidi ga!! Nizak, tamnoput (vise manje) i solidno jak... valjda napokon gledamo joga bonito na krilnoj poziciji :cool:
  • FrenchMontana
    1.5k
    Cordoba nadam se novi 77 nakon Pedra Moralesa!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.