• Laugreano
    4.8k
    Kako pisu razlog zasto Satriano odbija Brest je kvaliteta zivot tamo. On i RPG igrali su zajedno jednu sezonu tamo. On nam je jedina sa šansa da ga nagovori :grin:
  • Orc123
    14.1k
    Da je Satriano mogao u Spanjolsku i da mu je to opcija vec bi bio tamo. Ocito trazi najbolji izbor, a ako smo mi stvarno zainteresirani, ove godine nasa pregovaracka pozicija je odlicna jer ako dođe moze i pomoci u utakmicama za ulazak u LP.
  • rioda
    12.2k
    Treba skinuti kapu Mariću i tko god je još radio na transferu Cordobe jer raditi s Južnoamerikancima po pitanju transfera je noćna mora. Vidi se i u ovom slučaju koliko je trajalo, vjerojatno se javilo puno zainteresiranih strana u tom transferu, treba imati živce za sve to. Nadam se da će se ovih dana to i službeno privesti kraju, a u njega polažem baš puno nade da će biti veliko pojačanje nakon prilagodbe.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Kakav crni satriano,covjek kojem su prijoriteti sve drugo osim Dinama nam i ne treba , a osim toga nema veze sa vezom da moze kod nas. Ako sve opcija otpadnu mozda posudba ,jer mi platit nemozemo ni 4 kamol 6 . I opet bi jedva cekam spanjolsku . To je javno rekao i zimus . Nama bi bilo i dalje najbolji gladan El Toro . Kome nebi bilo ispod casti igrati hnl. Neko ko ce dobro izlupati šarlije i uremovice i koji ce inat modrice na kraju tekme kakav god rez bio na kraju
  • Omake
    14k

Mislim da je pet šest linija dnevno. Prvi je oko 10 ujutro, zadnji blizu ponoći. Smiješno bi bilo kada bi išao preko Pariza pa zapadne u avionu s npr Sandrom Perkovic koja ona doček. Pa on i njegovi pomisle da je njemu doček.
  • Omake
    14k

Pogotovo kada se uzme u obzir tko je predsjednik Dep. Cali.
  • penetrisac
    295
    Nakon mjesec dana mukotrpnih pregovora svaka čast Mariću da je ovo uspio realizirati , sjećamo se još propalih Huga Rodallega , Elkina Sota i Dayra Morena i lošeg okusa nakon višetjednog navlačenja i zavlačenja od strane raznoraznih menađerčića i ljudi oko tih igrača , ovaj put rekli smo Nećete razbojnici i doveli malog u Maksimir
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Ja bi prije rekao da se u tim transferima dogovaralo nesto drugo, al su igraci koristeni kao sifre :joke:
  • austrijanac
    8.7k
    od pocetka to mislim.

Pune dzepovi kolumbijskim ljubavnim prahom.
  • CastAway1986
    4.7k
    Satriano je vjerujem izmišljotina mada bi Dinamu sigurno bio pojačanje..Mierez treba biti jedina opcija do kraja prijelaznog roka ako je istina da je delegacija bila u Zg
  • Veljko
    68
    Mierez ce doc pred kraj roka… uvjeren sam u to… kakav satriano kakvi bakaraći
  • Daliban
    4.1k
    I dalje držim da nam uopće ne treba napadač, a pogotovo ne neka iskusnjara. Petko i Kule se profilno dobro nadopunjavaju, eventualno neki razvojni klinac koji je profilno između njih dvojice ili neka posudba. Izvjesno je da ćemo većinu utakmica igrati s jednim napadačem, novi napadač i pritom nekakav kapitalac je bacanje novaca.

Satriano je tudum i žnj igrač koji i da dođe na posudbu ne bi igrao ispred Petka i Kulena.
  • Veljko
    68
    ma kakav satriano… taj ne bi ni kod tovara igrao
    Kule po meni ok, al za LP ne
  • Laugreano
    4.8k
    Koliko utakmica si gledao Satriana?
  • Peškaman
    8.3k
    Napadač od 6mil€ koji je prošle godine igrao za klub koji je izborio nastup u LP-a i u međuvremenu ostao bez drugog napadača (Mounie) da dođe kao treća opcija u Dinamo,teško.
    A i da nekim slučajem dođe,sigurno će biti ispred Kulenovića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.