• badjibadara
    4.4k
    Svi kažu da žele zanimljivo prvenstvo. Ako zaista to želimo, trebamo imati i pravedno suđenje za sve ekipe. Ako tako ne može, onda neka prvenstvo igraju samo Dinamo i Hajduk, a mi svi ostali neko drugo prvenstvo.

Predsjednik slavena nakon što su bezočno pokradeni na - Poljudu.

I u buduće im pokloniti Crnca, Šakotu…
  • Oluja
    5k
    Prosječni navijač hajduka je natprosječni debil. Nema se od njih što normalno očekivati.
  • NORTE
    13.7k
    Nepopularno na zoni, ali poništeni gol Slavena nije nikakva čista situacija i ima elemenata za suđenje faula.
    Mislim vidi se potezanje za dres na videu, a mislim i povlačenje desnog ramena, nije da je to samo stvar mišljenja.
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Ono ni u košarci nije faul.
  • Ludovic IX
    8.2k
    Onda mogu suditi 10 penala u tekmi. Na svakom korneru. Je ga primio ali nij3 utjecaj na njega jer nit ga jw vuko nit guro. Ovaj ne zna pa mu lopta prešla preko noge
  • Miro Vugrinec
    7.5k
    Rijeka uzima Komnena Andrića. Potvrda transfera do kraja tjedna.
  • Mr Anderson
    11k

Komisija i svjetski poznati sudac, neutralan k tome kažu da nema veze s faulom, ali evo nek si ti vidio nekakve elemente.
  • rioda
    7.1k
    U, dobar, dobar transfer za Rijeku, fali im takav igrač.
  • Captain America
    19.6k
    Nadam se da će Miško ugraditi klauzulu :rofl:
  • Daliban
    4.1k
    Jedno vrlo vjerojatno glupo pitanje, ali koje su mogućnosti angažiranja stranih sudaca za utakmice?Paggini

Apsolutno je moguće, sigurno ima i novaca, ali nema volje da se plati. Ja bih volio barem jednom vidjet onog malog Francuzića Turpina, on mi je trenutno najbolji sudac.
  • dd29
    662
    Drago mi je zbog komnena, dobar lik
    Rijeka je taman klub za njega, a i on taman napadač za njih
    Sa srećom i da budu drugi u prvenstvu i uđu u neku europsku skupinu
  • Miro Vugrinec
    7.5k
    Opet germanijak doznaje, ovaj put da Andric ide u Rijeku sat vremena nakon objave na zoni hahah
  • IceMan
    2.6k

Pa daj jednom napiši neku najveću fake glupost da se osramote.

I onda daj demantij za 2 sata :blush:
  • Droljo
    12.6k
    .jbte džeko u zadnjih 7 utakmica zabio 9 golova. Samo tovarima nije :rofl:
    Screenshot-2024-08-06-21-49-08-129-edit-eu-livesport-Flash-Score-com.jpg
  • Peškaman
    6.1k

Doslovno htio postaviti pitanje prije 3-4 sata šta misle ljudi o Andriću kao trećem napadaču.
    Šteta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.