Međutim, oni se ne daju, svi su u krivu, mi smo u pravu. Jednostavno neviđena razina bolesti! Svatko sa pola mozga bi rekao... čekaj malo, jel moguće da apsolutno svi vide jedno, a ja drugo, da nije slučajno u meni problem... al od njih se to ne može očekivati. — db-izbjeglica
Dok ne podignemo klub da ima posjećenost koju zaslužuje nemam apsolutno ništa reć na takve komentare... — criticus
Sve ok, mi to moramo dići, al oni i dalje pišu o tome da nitko ne gleda nijedan klub osim njih, doma ili vani, što su, naravno, notorne pizdarije.
Isto tak, dobro je netko rekao, čim su ispali iz utrke za naslov prestali su dolaziti i posjećenost im je pala. — Mali Zeus
Stoji, ali ljutiti se na to dok je kod nas do 10k ma šta god oni izmišljali je po meni jadno za renome velikog kluba koji imamo i jesmo. To jel kod njih 15, 20 ili 25k na maloj utakmici je semantika dok mi ne krenemo imati slične brojke. Do tada nam je pametno šutit i trpit. — criticus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.