• Izet Hajrović
    3.4k
    to sam lupio, realno je da bismo ga mogli dobiti između 2 i 3 mil. Radije bih to uložio u njega, nego da dovedemo Pašalića. Neka mi dovedemo Miereza i ne treba nam desno krilo osim Cordobe.
  • Jaki991
    242
    Mierez, Rpg, Hoxha, Kacavenda… napokon bi imali te malo divlje igrace sa kojima mozes igrati visoki presing, drzim fige
  • Peškaman
    5.8k
    55+7 mil € Olmo u Barcelonu.
    Što znači da imamo 5,2mil€ minus postotak koji ide agentu/igraču.

Plus nešto od 7mil€ (bonusa) ako se ispune.
  • Salva
    2.6k
    Vjerovatno napisano milijun puta, ali koliko % mi imamo od transfera Olma? Nalazim dosta različite brojke…
  • BPAM
    101
    Kakav sad postotak koji ide agentu/igraču?? To su dobili kod transfera u Leipzig, sad to može plaćati Barca, a Dinamu ide tih 20% razlike dogovorenih, kaj nije tako?
  • čovjekjogurt
    1.1k
    Treba ove novce od Olma samo proslijediti na račun Osijeka i dovesti El Tora.
  • MaliPizdek
    80
    Stiže 5,2M u kasu, ajmo di je taj napadač?
  • Ivanmtk
    1.2k
    preko 5 mil je to. Mierez u zadnjoj godini ugovora vrijedi 2 mil max.
  • Medvedgrad
    390
    Ramón Miérez welcome.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Interesantno @bbb medimurje,nesmijem se ni ponadati ,a Daj boze da ide Mierez nama. Ljudi on nije skuo ni za 3 milje. To je danas nista u ozbiljno nogometu. Kopenhagen danas doveo stopera iz gil vincentea ,brazilac od 6 mil . Mierez vrijedi 3 iako je u zadnjih godinu ugovora. Za te pare nemozemo naci boljeg. Carlos je odigrao jednu sezonu dobro. A El Toro godinama igra na nivou,imao kruzu predprosle sezone Ali sad je bas nabrijan. A nesmijem ni pomislit kakav bi bio kod nas uz batija ,Petka i ekipu. Mada mislim da bi ga radije šarani Dali vani za milju nego nama za tri . Ali do god ne dodje info da ne ide kod nas nada postoji
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Kako ja griješim kad tipkam ovako napaljen, razumite jbg:rofl:
  • Peškaman
    5.8k

20% od profita Leipziga.
    55 mil€ cijena po kojoj Barcelona uzima + bonusi u vrijednosti 7mil€.
    29mil€ je Dinamo zaradio na transferu Olma u Leipzig.
    55-29=26mil€ profita Leipziga
    26*0.2(postotak)= 5,2mil € - Dinamo dobija minus određeni postotak koji ide igraču/agentu.
  • Nogo
    4.8k
    Daj Miereza, Cordobu i Oliverasa i zatvaraj prijelazni rok!
  • NitkoBitan
    22k
    Oliveras treaba jos puno zganaca jest (doslovno) dok je Ogiwara li la. Imali bismo 2 lijeva beka a opet bi vjerojatno poziciju krpao RPG.

Ukoliko udemo u LP ja sam onda za dovodenje ozbiljne opcije koja bi odmah upala u prvu postavu.

Oliverasa treba uzet i proslijedit nekom klubu na posudbu da vidimo kako ce se snac u seniorskom nogometu.
  • Kaktus Car
    878
    Skupo platiti Miereza pored Petkovića i Kulenović dok trener inzistira na guranju najboljeg desnog beka na lijevu stranu ne zvuči kao dobra opcija. Očito je treneru potreban novi lijevi bek (opet)...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions