• Laugreano
    2.6k
    Ja recimo nebi imao nista protiv da dovede o Martina Satriana kojeg smo lani htjeli.
    Satriano i Ballo Toure. I to je to
  • Droljo
    8.9k
    Ja se pak nadam nekom prekaljenom kapitalcu sa 30 + god, koji ima iskustva i solidnu statistiku trpanja u drugoj engleskoj...Maximo

Mitrovića znači. Zna i jezik
  • Maximo
    539

haha...da, on od malih nogu sigurno želi zaigrat za DInamo
  • Common Sense
    809
    Kad smo već kod želja, moja je Anthony Martial. Polivalentan, može igrati napadača, može i na krilu. Brz, eksplozivan, snažan. I realan jednako koliko i Perković u Interu.
  • keppi
    209
    Ne znam šta će na kraju biti s Gabrijelom Vidovićem. Mislim da bi nama bio od velike koristi i to osobito kada ode Baturina. U Bayernu teško da za njega ima budućnosti.
    Pitanje je dali je cijena za njega još uvijek 3,5 milijuna?
  • Lynx17
    4.1k
    Ja ne kazem da bi jeftina prodaja Perkovica znacilo "novi slucaj Rrahmani" ali nevjerojatno je koliko su njihove price slicne.

Isao sam nazad pregledati sto se tada pisalo o Rrahmani (prije/nakon prodaja iz Dinama), i kada bi umjesto "Rrahmani" stavio "Perkovic" niko nebi skuzio razliku.
  • Marcinko
    614
    Ne znam šta su drugi pisali ja sam tada imao 16,17 godina, nisam ni gledao ponovljene snimke i analizirao pa se opet sjećam da sam ga bacao na njegove partije na lijevom beku, i sad tvrdim da je to nešto najbolje na toj poziciji u zadnjih 10g (odnosno otkad ja malo bolje pratim), recimo bolje od Gvardiola. Ovo pišem kao šlagvort na moju tvrdnju da oni kvalitetom barem trenutno nisu usporedivi, na papiru da, u stvarnosti ne.
  • badjibadara
    3.7k
    Uplovio Kon-tiki sa Cordobom u zagrebačku riječnu luku, ili se još negdje bori sa valovima Atlantika?!
  • Lynx17
    4.1k
    Fabrizo kaze "Here we go!" u vezi Olmo i Barcelona. 55m + 7m bonusi.

Bi mi mogli ista dobiti od taj moguci/eventualni 7m? Ili samo od taj 55m?

Kako god da bude, ajmo to dovrsiti cim prije.
  • bbb medimurje
    3.3k
    Evo vam jedan insajderski info iz svlacionice Osijeka
    Na poluvremenu Jugovic ide van i daje Mierezu traku medutim ovaj odbija i komentira da nece jer je prije kraju s utakmicama u Osijeku ali onda trener i suigraci inzistiraju na tome da bude kapetan pa ipak prihvaca
  • marcio amoroso
    37.5k

A gle, moraju ga prodati. Premali su klub da bi propustili 2, 3 miljuna. U prva četiri će biti svakako, a prvaci neće da dovedu još 5 Miereza. Nadam se da će kod nas iako najiskrenije sumnjam.
  • Lynx17
    4.1k
    Evo vam jedan insajderski info iz svlacionice Osijeka
    Na poluvremenu Jugovic ide van i daje Mierezu traku medutim ovaj odbija i komentira da nece jer je prije kraju s utakmicama u Osijeku ali onda trener i suigraci inzistiraju na tome da bude kapetan pa ipak prihvaca
    bbb medimurje

where-is-he-going-asking.gif
  • Orc123
    8.7k
    mijenjaju prijevozno sredstvo jer su vidjeli da je nemoguce kajakom - slucaj Milanovic.
    Cordoba ce ipak zrakom i to paraglajderom, a na slo granici ce ga docekati mig 21 i rafale u niskom letu.
  • dmil
    337
    nedavno sam bio u Osijeku, i pricao sam s ljudima koji tamo rade, pa sam isto dobio neku poluinformaciju da je Osijekova delegacija bila u Zagrebu vezano uz Miereza, ali isto tako i da je delegacija iz Beograda bila u Osijeku, nisam tad nesto pretjerano vjerovao u to, ali sad kad ti ovo kazes cini mi se da se nesto kuha
  • NitkoBitan
    19.1k
    Zatisje je oko dovodenja napadaca, ne cure nikakva imena. Stvarno je moguce da se radi na Mierezu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions