• Bosskovitz
    16.6k
    Ako treba i žrtvovati koje od ovih ranijih kola prvenstva (recimo drugo pogotovo!) za odmaranje ekipe i pripremu za Europu.Klenx

Ovo definitivno. Prvaci ne mogu biti, gori od četvrtog mjesta ne mogu biti, ako se plasiraju u skupinu KL ovo definitivno mogu smatrati jednom od svojih najuspješnijih sezona. A 36 kola je puno, ne znači ni žrtvovanje jednog ili dva kola da borba za treće ili drugo mjesto otpada, kup pogotovo.

Čini mi se kao no-brainer situacija za njih i nešto što bi i navijači i uprava odmah potpisali.
  • Medvedgrad
    606
    Po ELO simulacijama od Football Meets Data, šanse ulaska klubova iz Hrvatske u ligašku fazu nekog od natjecanja su sljedeće:

Dinamo 100%
    Rijeka 78%
    Osijek 31%
    Hajduk 21%

Iz toga proizlaze sljedeće vjerojatnosti za broj klubova u ligaškoj fazi:

1 klub: 12%
    2 kluba: 51%
    3 kluba: 32%
    4 kluba: 5%
  • hardek
    4.6k
    Nisam siguran čime bi bio sretniji, s jedne strane Hajduk ako uđe u grupu konferencijske dobit će ukupno 7,8 milijuna eura ali će igrati 2 utakmice tjedno i nemoguće da mogu pratiti taj tempo čak i da dovedu još kojeg igrača. S druge strane ako oni jedini ne budu igrali Europu, možda će morati prodati Pukštaša ali će jedini imati samo 1 utakmicu tjedno i vjerovatno bi bili konkurenti za naslov do kraja prvenstva.
  • Paggini
    51.7k
    Hajduk neće moći pratiti HNL tempo i bez konferencijske...
  • NORTE
    16.1k
    Nisam siguran čime bi bio sretniji, s jedne strane Hajduk ako uđe u grupu konferencijske dobit će ukupno 7,8 milijuna eura ali će igrati 2 utakmice tjedno i nemoguće da mogu pratiti taj tempo čak i da dovedu još kojeg igrača. S druge strane ako oni jedini ne budu igrali Europu, možda će morati prodati Pukštaša ali će jedini imati samo 1 utakmicu tjedno i vjerovatno bi bili konkurenti za naslov do kraja prvenstva.hardek
    Ja navijam za Ružomberok, a oni dinamovci koji navijaju za prolaz Hajduka za mene su slučaj za promatranje.
  • hardek
    4.6k
    Postoji razlika između navijanja za hajduk i racionalnog razmišljanja i diskusije šta je bolje za nas u kontekstu cijele sezone. Nisam sigurno mislio provesti četvrtak navečer na kauču u Livajinom dresu i navijat.
  • DrawTube
    7k
    Navijam za pobjedu protiv Ružemberoka i onda raspad sistema protiv AEKa, u svakom slučaju imat će 4 europske tekme a neće dobiti veliku lovu
  • rioda
    8.6k
    Ulaskom bi skupine bi nam dugoročno bili vjerojatno dosta konkurentniji, tako da i ja biram ovu opciju kao kolega @DrawTube
  • Bosskovitz
    16.6k
    Ja navijam za Ružomberok, a oni dinamovci koji navijaju za prolaz Hajduka za mene su slučaj za promatranje.NORTE

Mislim da nitko ne navija za prolaz Hajduka. Meni je recimo drago vidjeti Osijek i Rijeku da prolaze dalje u Europi, a za Hajduk mi je potpuno svejedno. Njihove pobjede me ne vesele, a ni porazi. Smiješno mi je kad ispadaju ili gotovo pa ispadaju od liliputanaca, ali to je više-manje to.
  • Sajla
    9.1k
    gledat njihovu europsku utakmicu je slično kao kad se voziš pored mjesta prometne nesreće. ružno je, u pitanju je tragedija i znaš da ne bi trebao, ali najčešće si ne možeš pomoći pa ti pogled ipak bježi u tom smjeru.
  • dzis
    1.1k
    Nebi oni izdrzali ritam Europe ,ali opet bi dobili nesto para. Neka oni ispadnu protiv Slovaka.

Ako vec navijas za njih protiv Slovaka,onda i nastavi dalje protiv Grka. Ljudi prebrzo zaboravljaju proslo ljeto
  • NORTE
    16.1k
    imaju zabranu igranja u europskim utakmicama kao Zuber ili LamelaForenzicar
    Obojica na klupi, dakle fake news.

Postoji razlika između navijanja za hajduk i racionalnog razmišljanja i diskusije šta je bolje za nas u kontekstu cijele sezone.hardek
    U kontekstu cijele sezone Ružomberok smatram našim prijateljem.
  • Dzoni
    1.4k
    Vodi Noah protiv Aek-a 2 1, golman Cancarevic je dao gol
  • Droljo
    16.5k
    Golman :rofl:
    Normalno kad ja dvojku stavim
  • sebenico
    1.2k
    taman htio napisati da li je greška da je golman dao gol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.