Ako treba i žrtvovati koje od ovih ranijih kola prvenstva (recimo drugo pogotovo!) za odmaranje ekipe i pripremu za Europu. — Klenx
Ja navijam za Ružomberok, a oni dinamovci koji navijaju za prolaz Hajduka za mene su slučaj za promatranje.Nisam siguran čime bi bio sretniji, s jedne strane Hajduk ako uđe u grupu konferencijske dobit će ukupno 7,8 milijuna eura ali će igrati 2 utakmice tjedno i nemoguće da mogu pratiti taj tempo čak i da dovedu još kojeg igrača. S druge strane ako oni jedini ne budu igrali Europu, možda će morati prodati Pukštaša ali će jedini imati samo 1 utakmicu tjedno i vjerovatno bi bili konkurenti za naslov do kraja prvenstva. — hardek
Ja navijam za Ružomberok, a oni dinamovci koji navijaju za prolaz Hajduka za mene su slučaj za promatranje. — NORTE
Obojica na klupi, dakle fake news.imaju zabranu igranja u europskim utakmicama kao Zuber ili Lamela — Forenzicar
U kontekstu cijele sezone Ružomberok smatram našim prijateljem.Postoji razlika između navijanja za hajduk i racionalnog razmišljanja i diskusije šta je bolje za nas u kontekstu cijele sezone. — hardek
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.