• blue heart 72
    2.1k
    Miro, Haza????
    Se spava, godišnji ili kaj je već?
    Ajde malo posolite... :lol: :lol:
  • mrgud
    244
    Dogodit će se da će godinu dana presjedit na klupi ili na tribini i onda će ga vratiti neupotrebljivog
  • rioda
    6.3k
    Perković na toj posudbi ne bi ni zaigrao kako spada, a ne da bi ga otkupili nakon nje. A mislim i da nije vrijedno komentiranja jer uopće ne vjerujem da ima imalo istine u tome
  • Bosskovitz
    13.9k
    Piše 0.5 m eura za posudbu na sezonu uz opciju za kupnju pri isteku za 7m.Zagi

Piše "obligation to buy", to je obveza kupnje. Slično su kupovali i Brozovića od nas, bila je posudba i onda obveza kupnje za godinu dana.

Sve u svemu patka, zato sam i komentirao.
  • plavadesetka
    60
    Tako i mi pokušavamo kupovati kroz posudbe uz opciju otkupa...
  • plavadesetka
    60
    Mislim da je opcija za Celtic najrealnija za Perkovića uz cca 3m koliko sam shvatio.
  • Georg Koch
    5.2k
    @Miro Vugrinec

Zovem da ti cujem glas
    Pita li Cordoba za nas
    Ima li ista oko Sučića malog
    Kupujemo li lijevog beka "pravog"?
  • Efes Pilsen
    9.6k
    ne kazem da nije legitimno, al pitanje je za koje igrace. Evo, Bulat je dobar primjer, to vise nije mlad igrac, ne prodajes potencijal, tebi je visak s primanjima koje se ne uklapaju u njegov status.
    Perkovic je U21 reprezentativac koji je dosta oscilirao, ali i pokrivao dvije pozicije. Njemu treba sezona Josipa Sutala, da mu se definira pozicija i nade klub u kojem ce igrat stalno. U suprotnom ga prodaj dok imas na osnovu potencijala, nikakve probe i posudbe.
  • plavadesetka
    60
    Slažem se, samo želim reći njihovo je da pitaju, a naše da kažemo ne :) Općenito Perković je kod nas neshvatljivo u trećem planu i ne bih ga krivio da želi biti u trećem planu u Interu...
  • Orc123
    10k
    Po meni napadac kojeg cemo dovoditi, idealno bi bilo da je to razvojni igrac do jedno 22g cca....igrac za duzi period i sa preprodajnim potencijalom.....nije i nece mi bit jasno zasto nismo isli po Vipotnika. Uklapa se u sve navedeno.....nadam se onda nekom slicnom.....
  • Lynx17
    4.2k
    Piše "obligation to buy", to je obveza kupnje. Slično su kupovali i Brozovića od nas, bila je posudba i onda obveza kupnje za godinu dana.

Sve u svemu patka, zato sam i komentirao.
    Bosskovitz

Da. Nije "option" (opcija) nego "obligation" (obaveza).

Medutim, sa razlogom sam dodao na kraju da je na vas vjerovati ili ne.
  • Maximo
    668

Ja se pak nadam nekom prekaljenom kapitalcu sa 30 + god, koji ima iskustva i solidnu statistiku trpanja u drugoj engleskoj...
  • Laugreano
    3k
    Ja recimo nebi imao nista protiv da dovede o Martina Satriana kojeg smo lani htjeli.
    Satriano i Ballo Toure. I to je to
  • Droljo
    11.2k
    Ja se pak nadam nekom prekaljenom kapitalcu sa 30 + god, koji ima iskustva i solidnu statistiku trpanja u drugoj engleskoj...Maximo

Mitrovića znači. Zna i jezik
  • Maximo
    668

haha...da, on od malih nogu sigurno želi zaigrat za DInamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions