Kupiti Fetu Fetai, ostaviti ga u Lokomotivi cijelu godinu, iduće godine imamo top veznjaka. Sviđa mi se mali, prgavac koji zna igrat, jer iduće god možda neće biti ni Ademija ni Sučića, a i Mišić stariji jednu godinu. Al se ne bojim, Marić radi odlično, planira on unaprijed — LaznjakProsineckog
Malo sam ti prepravio post...Kupiti Fetu Fetai, ostaviti ga u Lokomotivi do kraja karijere — LaznjakProsineckog
Maric je rekao da cemo uzeti 6 igraca.
Filipovic, Cavlina, Mmaee, Torrente, Kacavenda, Pjaca.
S obzirom da je Cavlina proslijeden, Filipovic da popuni zapisnik, Kacavenda koji je otprije bio sa nama jel to znaci da cemo uzeti jos 3 igraca ili? — Slush
A ovaj dodao ovo: — Lynx17
Mislim da bi Perković već bio na avionu za Milano da je došla ponuda od Intera teška 7,5 milijuna eura za njega. — Bosskovitz
Ne treba se toga držati kao pijan plota, ali ja (osim Cordobe i eventualno ovog iz Rome) očekujem jednog jakog igrača pred sam kraj prijelaznog roka koji bi mogao gotovo instantno biti pojačanje. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.