• mbzg
    156

Morati i htjeti? Nije to bas tako crno ili bijelo, imaš ugovor i moraš ga odraditi do kraja. Hipotetski, dođe ponuda od Fiorentine daju ti 3 god ugovor na 2 mil eura/god? Petko želi otići i što ti radiš kao klub? Držiš ga pod svaku cijenu do isteka ugovora i imaš ga s njegovom boli me tuki igrom, ponavljam, hipotetski govorim. Igrači su čudne biljke.
  • Droljo
    23.3k
    Valjda se to izkomuniciralo na relaciji klub igrač do sada. Ali da, da se to sada desi i tribina ako treba do kraja ugovora. Pa ti nađi sebi fiorentinu nakon godinu dana ne igranja
  • Brusa
    3.7k
    staviš ga na tribinu onda i jebiga, igraš s onima koji hoće igrati , a on nek potpiše za koga hoće...
    Znam da su to delikatne situacije, ali nada se da će se nova uprava dobro postaviti prema takvim ponašanjem, "igračima koji su zadužili klub" i ostalim sličnim situacijama
  • mbzg
    156
    Slažem se s vama, Bruno mi se čini karakter, nebu tu došlo do toga.
  • scooniepenn
    6k

Ne, nego mu kazes da je Dinamo ispostovao njegovu klauzulu koja je potrajala dovoljno dugo da si nadje klub po zelji. Nije ga nasao i sad nakon sto je Dinamo prodao i Brodica moze odraditi ugovor maksimalno do kraja ili sjesti na tribinu. Dinamo je taj kojeg se pita, Petka se pitalo onoliko dugo koliko je ugradjeno u klauzulu. Dinamu potencijalnih 2.5 milijuna trenutno ne znaci prakticki nista.
  • emilperska
    12.8k

Rekao si neke ok stvari, ali ovaj dio? "Dinamo je ispostovao njegovu klauzulu"

Klauzula je u ugovoru, nema se Dinamo sto nje pridrzavat ili ne, zato se i zove klauzula da Dinamo nema utjecaja na to.

Edit: vrijeme za aktivaciju klauzule je proslo, ali nisam shvatio termin da se Dinamo pridrzavao klauzule, kao da je imao opcija..
  • miro
    8.1k
    Da, ali očigledno da ni Petko baš nema opcija
  • sport
    5.4k
    Zašto radite problem od nečeg čega nema.
  • Droljo
    23.3k
    Zašto radite problem od nečeg čega nema.sport

Tko radi problem?
    Lijepo je (u prvom postu na tu temu) kolega rekao hipotetski..
  • sport
    5.4k
    Aha,pa onda se i ja hipotetski pitam hoće li Bruno ostat,otići ili završiti na tribini.
  • mbzg
    156
    Ako je moguće uzeti potencijala iz nekog jačeg kluba, posudba s kupnjom ionako nemoramo raubati Petka protiv 80 % lige a onda možeš igrati s dva napadača. Recimo jako mi se svidjelo što se Mišić vadi van i mijenja s Pavićem. Smanjit će mu se tako ukupan broj minuta da ostane svježiji. Slično bi trebalo s Petkom.
  • Slush
    1.1k
    Maric je rekao da cemo uzeti 6 igraca.

Filipovic, Cavlina, Mmaee, Torrente, Kacavenda, Pjaca.

S obzirom da je Cavlina proslijeden, Filipovic da popuni zapisnik, Kacavenda koji je otprije bio sa nama jel to znaci da cemo uzeti jos 3 igraca ili?

Maknimo Cordobu to je dva.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Maric je rekao da cemo uzeti 6 igraca.

Filipovic, Cavlina, Mmaee, Torrente, Kacavenda, Pjaca.
    Slush

Vjerojatno je rekao okvirno. Sumnjam da ce se drzat egzaktne brojke kao pijan plota.
  • BPAM
    312
    Realno ako dođe Oiliveras, još samo napadač i to je to.
    Jedino ako Špikić ode onda se ide po drugo desno krilo.
    Osim njego jedino još Perković je bliže odlasku nego ostanku.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Playoff određuje dal prodajemo ili ne. Jer ako udjemo u LP, nema potrebe prodavst ni baturinu ni sucica kao najvrjednija dva igrača na tržištu trenutno.

Baturina još uvijek može napredovati kod nas. Modric se prodao sa 23 tak da se ni batiju ne treba žuriti.

Ako se slučajno dogodi da ne udjemk u lp, onda vjerojatno ide prodaja jednog od njih dvojicd. Samo ne po diskontnoj cijeni. Iako vjerujem da i sa EL i smanjivanjem troskova koje smo već napravili, mi možemo izgurat sezonu bez prodaje. Makar uz neki kredit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.