• Ludovic IX
    12.8k
    penal ne znamo jel je jer nismo ni vidjeli kad je lopta udarila u ruku. Vidjeli smo da je ruka odletjeli. Ali mogla je bit u uz tij3lo i ako ju pogodi iz blizine, odletit će. Kak možeš tvrditi da he penal ako niti jedna kamera ne pokazuje što se dogodilo
  • emilperska
    19k
    Turistička sezona je propala..
    Zamislite jos da ovi u prvom kolu uz Perišića i papucara ne dobe Slaven?
    Pa naš briselski administrator AP bi morao helikoptere dolje slat..
  • jedan u nizu
    20.2k

toliko o tome da samo kapetani smiju do suca na terenu.

Ta pravila trebaju biti izuzetno stroga. Na prvu rijec upucenu sucu, ako nisi kapetan, ide žuti karton. Pa prigovarajte koliko hocete.
  • miro
    10.3k
    Hajduk će ovakvom igrom imati grdih problema s Istrom
  • M94
    2.9k
    Sibenik :strong:
  • Zagreb1992
    3.9k
    Čitajući komentare ispada da su tovari neka top ekipa ...jebali vas oni više ..fokus na sebe baciti i to je to
  • Mr Anderson
    22.8k
    Drago mi je radi Šibenika, Osijek je bio bolji, ali sve je to nekak na silu. Čavlina bi mogao preseliti na klupu nakon ovog danas.
  • NB86
    17.8k
    Ja ne znam jel prpic osjetio uopce igraca slaven, vjerovatno si sam nebi sudio to ko faul
  • Nemrem igra Dinamo
    6k

Veteranski presing! I Raketa se odmah uklopil...
  • Jurki
    28k
    Ma nist nema to veze s faulom. Takvih situacija, naguravanja ima kod svakog kornera.
    Po tome bi svaki korner znacil ili penal ili kontrafaul.
  • veselko tenžera
    8.9k
    Ako je ovo faul, duel Šakota - Krovinović na isteku nadokande je za penal i žuti.
  • deda
    48.5k
    Baš me zanima što će reći Francuzić o tome.
  • Krizy
    77.1k
    Daj taj 14.9. da ih otresemo :starstruck:
  • Daliban
    4.1k
    penal ne znamo jel je jer nismo ni vidjeli kad je lopta udarila u ruku. Vidjeli smo da je ruka odletjeli. Ali mogla je bit u uz tij3lo i ako ju pogodi iz blizine, odletit će. Kak možeš tvrditi da he penal ako niti jedna kamera ne pokazuje što se dogodilo — Ludovic IX

Ma joj daj realno je penal. Da se nama takvo što desi tu bismo pozdili da nas je pokralo za penal. Da gledam takvu situaciju u bilo kojoj drugoj utakmici rekao bih da je penal. Bezveze histerizirate i od prvog kola počinjete s nekakvim teškim zavjerama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet