• Mr Blue
    4k
    Šibenik se provukao u Osijeku s dva gola iz dva udarca u okvir. Đaković na golu skinuo nekoliko lijepih udaraca, a igrač utakmice ovaj Morrison u obrani. Koliko se puta postavio pred putanju lopte, čudo, a onda još glavom s(p)retno zabio za 2:1.

Nadam se da će Šibenik ove sezone skinuti još koji skalp i boriti se za Europu.
  • Ludovic IX
    8.2k
    Pogledaj malo bolje. Di ga je guro? Nije ničim utjeco na njega.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Sramotno poništen gol Slavenu, sve zato što unaprijed ide svirat iz straha prije nego li lopta dodje uopće u 16 m.
  • Iskrenjak
    240
    Vec se prvo kolo vidi agenda.
    Crveni, penal, ponisten gol.
    S ovime cemo se borit cijelu sezonu. Nema veze kako igraju i sta, ovako ce bit cijelu sezonu od prvog do zadnjeg kola. I inace je tako, al ovu sezonu ce sve biti na kvadrat. Da je samo do nogometa mi bi imali +10 do proljeca. Ali nije samo do nogometa…
  • DrawTube
    6.2k
    Pecaj Šarane hahahahah ajmo Šibeniiik
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    Neka nam cavlina jos koji bod prednosti obezbedi dok je tamo i ja zadovoljan. Ali sumjam da ce biti neki dealova za Miereza a cavlina u drugom prvacu. Jbt kakvi kiksevi
  • hardek
    4.2k
    Suđenje i sve na stranu, tovari nisu složili poštenu šansu protiv Slaven belupa doma u drugom poluvremenu. Ovo je bila sramota šta su oni odigrali. Ne znam šta oni misle kad prodaju Pukštaša, jedini u toj ekipi koji liči na modernog nogometaša
  • Jurki
    15.8k
    IMG-0327.png

Dame i gospodo.. raketni ajduk.

Nisu ni dosli do golmana Belupa u drugom poluvremenu.
  • don
    11.2k
    Zizi je covjek sa Spanskog cijeli zivot simpatizer/navijac Dinama okruzen istim takvima.FrenchMontana

gade mi se takvi zagrepčani, a nije ih malo.
    Mrzim taj mentalitet Zagreba kod nekih ljudi, Dinamo volimo, hajduk simpatiziramo jer je hrvatski klub i ima navijače.
  • Captain America
    19.6k
    Samo čekam izvještaj večerašnjeg suđenja sa šekreta.

Ovaj razbojnik je nadam se svoje odsudio u profesionalnom nogometu.
  • Daliban
    4.1k
    Može se diskutirati o faulu kod autogola, ali mislim da je svirao i dosta prije nego je lopta uopće ušla. Ne vidim baš kakve se zamjerke može imati na penal i crveni.
  • vjeko1701
    12.4k
    Pustite Lovrića, ne može Rakitiću priuštiti postrojavanje pred Torcidom odmah prvo kolo.
  • criticus
    3.2k
    o_34755375_1280.jpg

Fantastična akcija najboljih igrača na svitu i okolici!
  • DrawTube
    6.2k
    kakav presing Hajduka :fire: :clap:
  • Ludovic IX
    8.2k
    penal ne znamo jel je jer nismo ni vidjeli kad je lopta udarila u ruku. Vidjeli smo da je ruka odletjeli. Ali mogla je bit u uz tij3lo i ako ju pogodi iz blizine, odletit će. Kak možeš tvrditi da he penal ako niti jedna kamera ne pokazuje što se dogodilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.