• cibona
    5.8k
    Plaćen je 800.000 eura, a ako njegov transfer bude iznosio 10mil Lokomotivi će se uplatiti iznos da transfer ukupno iznosi 2 mil.BPAM

E to je dobar posao. Odlično :up:

Eidt - negdje sam pročitao da je pristao na iste uvjete kakve se nudilo Šotičeku, tako da još jedan palac gore.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Zaopravio si da ako je igrač doveden 'besplatno' da je to prinova, a ne pojačanje. I da je to ciganjenje i to nijedan klub osim Dinama nikad ne radi.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Vjerojatno navijači Reala tako pljuju Pereza, jer je doveo besplatnog francuskog polovnjaka na desnom krilu, koji je pritom očito teretno desno krilo, jer redovno igra špicu :lol:
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪Mali Zeus Vjerojatno navijači Reala tako pljuju Pereza, jer je doveo besplatnog francuskog polovnjaka na desnom krilu, koji je pritom očito teretno desno krilo, jer redovno igra špicu :lol:Tongo Doumbia

Ma užas. Taj Perez šibicari sve u 16.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Vjerojatno navijači Reala tako pljuju PerezaTongo Doumbia

Kad si vec njih spomenuo, ovih dana je Ancelotti izjavio kako je prijelazni rok za Real gotov, odnosno da vise nece bit dovodenja igraca ovaj prijelazni rok.

Mogu samo zamislit njihov forum, sok i nevjerica...
  • Veljko
    68
    Olmo vjv u Barcu - sjeda lova dinamu uskoro, a najavio jakirovic da ce igrat pjaca desno i da se ima Kacavendu i stojkovica....isuseeee

znaci mozda se ni nece ic vise po krilo....gadi mi se ovo
  • Mali Zeus
    18.8k
    Olmo vjv u Barcu - sjeda lova dinamu uskoroVeljko

Što to vrijedi kad nećemo potrošiti.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Eto. I tu se vraćamo na Hazu i tvrdnju s kojom se 100% slažem.

Bolje tri prava transfera, nego 5-6 popuna i alibi odluka da se forma zadovolji.
  • nemapredaje
    5.6k

Jesi si pripremio vrećicu za povraćanje?

Ti si iz “vjv” i “mozda” zaključio da ti se sve gadi.

Gori sve …
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Olmo vjv u Barcu - sjeda lova dinamu uskoro, a najavio jakirovic da ce igrat pjaca desno i da se ima Kacavendu i stojkovica....isuseeee

znaci mozda se ni nece ic vise po krilo....gadi mi se ovo
    Veljko

Dobro, nije valjda da ćemo potrošiti svega 750 tisuća eura (Pjaca) na transfere u sezoni kada smo olakšali budžet za plaće za 3-4 milijuna i u sezoni kada imamo jedinstvenu priliku ući u LP. To bi stvarno bilo trošenje u rangu Slaven Belupa, Šibenika i sličnih klubova. Mislim da će se ipak potrošit još koji milijunčić.
  • Dinaminjo
    1.5k

750 pjaca
    750 cavlina
    800 kaca
    700 mmaee (posrednicima)

3m
  • Veljko
    68
    Pa nadam se...Jos ce sad doc lova za Olmica (oko 5 milijuncica)...mora se malo i potrosit jbg... Najgore je sto se forsira neke igrace na poziciji di im nije mjesto...to mrzim

Jos ce se i Spikic mozda prodat u Hellas pa se malo treba nekaj potrosit
  • Veljko
    68
    I to je tebi velika potrosnja? 4 igraca za 3m??
    Mi i dalje nemamo konkretno desno krilo i adekvatnu zamjenu za Petkovica haha
  • don
    14.3k
    znaci mozda se ni nece ic vise po krilo....gadi mi se ovoVeljko

za rubriku vjerovati ili ne...

Rečeno je da je trenutno na desnom krilu Pjaca, lijevo Hoxha i da rade na dovođenju desnog krila te da uskoro u konkurenciju ulazi Špikić.

drugim riječima, desno igra Pjaca dok god ne dođe desno krilo, onda se prebacuje na lijevu stranu.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Mi i dalje nemamo konkretno desno krilo i adekvatnu zamjenu za Petkovica hahaVeljko

Dolazi Cordoba i tu ce bit Spikic kao zamjena dok ne dode Pasalic. Vjerujem da se radi i na dovodenju jos jedne spice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.