• Mali Zeus
    20k
    znaci mozda se ni nece ic vise po krilo....gadi mi se ovoVeljko

Dobro si izvukao njegove riječi iz konteksta. Svaka čast, ali stvarno. :cheer: :up: :clap:
  • DinoLeonix
    2k
    Drago mi je da je Kaca potpisao i da je postao nas igrač.
    Vjerujem da će dečko pokazati da zaslužuje nositi Dinamov dres.
    Dobro došao :strong:
    Sto se tiče desnog krila, ako su svi kolumbijski novinari i mediji prenesli da je to to, vjerujem da će se to kroz par dana u potpunosti riješiti.
  • M94
    2.3k
    Nek bude sto manje ozljeda.
  • striko
    2.9k
    Čudi me samo na 3 godine s obzirom da se radi o mladom igraču
  • hardek
    7.8k
    A čuj, nedaj bože da se opet teže ozljedi pa imaš ugovor od 5 godina na grbači. Možda postoje i klauzule za produžetak ugovora ko zna.
  • striko
    2.9k
    Isto tako ako bude pun pogodak za godinu opet natezanja
  • Jos-Optimus
    8.3k
    ti opcenito baš divljaš na ovoj temi, ne znam što ti očekuješ da kupimo? Grealisha?
  • badjibadara
    8.1k
    negdje sam pročitao da je pristao na iste uvjete kakve se nudilo Šotičeku, tako da još jedan palac gore.cibona

Oh, koja će ga samo sramota dočekati pri ulasku u svlačionicu :gasp:

Referiram se na tatu sotičeka, da nebi bilo…
  • mali M
    9.2k
    zamisli kad ga krenu sprdati, vrate se sa tekme u svlačionicu a na njegovom mjestu škrabica sa lovom. I svi mu chipinaju za režije jer mu 15.000€ mjesečno nebude ni za tulume u Žapcu...
  • zmujcinslbrod
    58
    Možda najbolja pojačanja ispadnu prošlogodišnji domaći momci Rog, Stojke, Kača...
  • Ivdzo11
    8.7k
    GNK Dinamo i Mahir Emreli završili su suradnju i iskusni napadač iz Azerbajdžana karijeru će nastaviti u novoj sredini❗️

Dragi Mahire, hvala ti na svemu i sretno u nastavku tvog nogometnog i životnog puta!
  • NitkoBitan
    33.7k
    Jesmo dobili nesto od njega? Ili je mozda i on zaduzio klub...
  • NB86
    17.4k
    Da bi dobio nesto mora postojat ponuda, ja se nadam da nas je raskid ugovora kostao 0 eura a on nek ide u qarabag ili cvajtu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.