300 eura, 8 utakmica, 32 karte ukupno.
Trošak jedne karte je 9.3 eura. I dalje je jako dobro. — jedan u nizu
Onda mi nema smisla raditi kalkulacije s tim besplatnim ulaznicama za članove jer ih očito neće bit od 2025 — Simpatizer
To je po meni jako puno. — Simpatizer
Nemam klince pa ne znam, ali evo kazališta u Zagrebu uglavnom kreću od 15-ak eura po osobi — Bosskovitz
koncerti domaćih izvođača su skuplji, koncerti stranih uglavnom još skuplji od domaćih... — Bosskovitz
A stari moj to su derbi i liga prvaka — Bosskovitz
Za djecu obično imaju popuste kazališta — Simpatizer
Ali koncerti su tu ipak nešto za što se očekuje da se ide rijetko, a ne svaka 2 tjedna (ili čak jednom mjesečno) — Simpatizer
Po tim cijenama itekako se može organizirati mnogo jeftiniji obiteljski izlazak — Simpatizer
Ako ti za 6 godišnjih derbija (2x hajduk osijek rijeka) tražiš 600€ samo za ulaznice od četveročlane obitelji, to je već jako puno novca. — Simpatizer
Ovdje se govorilo o cijenama za 'male' utakmice, a ne za derbije. Pricalo se kako je cijena za Istru od 15 eura puno previše. — jedan u nizu
Koliko obitelj plati za karte u kino? — jedan u nizu
Koliko obitelj plati za rucak neki? — jedan u nizu
Da te pitam samo, rekao si da ides sam ako se ne varam. Da li je tebi skupo kada ides sam? — jedan u nizu
Ta matematika je pogrešna, šest derbija će te izaći 240 eura. To je 1,4% prosječne plaće na godišnjoj razini. 0,7% ako ti i žena dijelite troškove. — Bosskovitz
Ali kako? — Simpatizer
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.