Bosskovitz
Bosskovitz         
          Kadzior10
Kadzior10         

Tundra
Tundra         
          Mali Zeus
Mali Zeus         

Kadzior10
Kadzior10         

NitkoBitan
NitkoBitan         
         jednostavno nema mi smisla da za utak protiv Gorice,Istre,Belupa itd cijene za zapad bude 20eur to je previše.. — Kadzior10
jer netko tko ide obiteljski na utak na zapad dolje to ga inace izađe do 100 eura(ulaz,piće,jelo,gorivo,cestarina tko nije iz Zg i okolice)ovim cijenama više se odbija ljude nego što se privlac — Kadzior10
 Mali Zeus
Mali Zeus         
         ↪Mali Zeus fino clanska i godišnja u džepu..htio sam samo napisati da je obiteljski skupo otici..otici ce u petak na utak i potrošit i onda sljedeci domacu nece doci jer ga ova prošla skupo izišla...nemojte nesto zamjerit..mozda sam se krivo izrazio — Kadzior10

jedan u nizu
jedan u nizu         
          Bosskovitz
Bosskovitz         
         Tko bi rekao da kada ides sam, cijena je ok, a kada vas ide cetvero da je cijena 4 puta skuplja. Stvarno cudno. — jedan u nizu

Pop corn
Pop corn         
          jedan u nizu
jedan u nizu         
         Kad smo napravili još troje dice
Odjednom nam je život posta duplo teži" — Bosskovitz
 Bosskovitz
Bosskovitz         
          The Undertaker
The Undertaker         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.