• NKDZ86
    2.7k
    a mogli smo ga besplatno imati!! ostavke od predsjednika do domara! nečuveno!
  • Orc123
    10.1k
    3 milje plus Spikic.....kao sto sam reko....istovarit cemo se u hnl a vani nemremo potrositi vise od milje, sacrseno ako je free.......ljudi moji ako mi damo 3 milje i Spikica, pisu cak neki i postotke onda nismo na cisto s glavom !
  • dumitrumitu
    1.3k
    Ma ovo novinari izmišljaju. Ako im dajemo Špikića nemamo tu kaj puno doplaćivati.
  • Jurki
    14.6k
    upravo to. Taj posel je blagoreceno katastrofa ako se tak odvije.
    Dati Špikica za Špikica + 3 milje.
    Niti imas Špikica niti Pasalica za playoff.
    Ni nadrogiran nebi pristal na taj posel.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Spikic je iskusniji igrac, ne trebamo svoje omalovazavat. Nek on nama nadoplati uz Pasalica za Spikica.
  • Captain America
    19.3k
    giphy.gif?cid=6c09b952lr77jr5a1zw23nm49wkwd4f171bkoni3f5115cxp&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=g

Špikić, 3 milijuna i možda postoci za Rukavinu i Jankovića?!

I sam sam jedan od najvećih fanova Pašalića ovdje, ali sve iznad 2.5 milijuna je suludo i novo nagužavanje Dinama Miškoviću. Prodao bi ga taj van davnih dana da ima ponudu 5 milijuna. Nadam se da će Marić biti dovoljno strpljiv jer Rijeka već prekosutra može biti out iz Europe, a onda se karte ponovno miješaju.

Ako će se već ovako odreći Špike, treba postaviti pitanje zašto nije plaćen Kaneko? Za milijun eura je skroz korektna rezervna opcija.
  • Dzoni
    958
    Opet preplacivanje hnl igraca, jeeeej..
  • Nogo
    4.9k
    Opet pišem pa ne trebaju se Jakiru ispunjavati želje da mora skupiti sve igrače Rijeke kao pokemone.

U playoffu će nam desno krilo igrati tko? Pjaca, Kačavenda??

Ma dajte najte.
  • MaliPizdek
    80
    đabe ili igrač plus 3M hm... what to do, what to do... :chin:
  • NKDZ86
    2.7k
    Juniore u igru, ne bi nikog kupio u hnlu ko god se cigani i igra skrivača z nama!
    dajte malo hrabrosti idemo, plava vojska je tu, samo jako jakire i mariću, mane hastra!
  • eol12
    643
    Ne znam dal su naklapanja il istina, ali ako je slučajno istina logičnije mi je da se probalo dovesti krilo stranac za 2,5 milijuna i zadržat Spikica kao rezervu, nego ovako.
    Pasalic nam može biti od pomoći mislim da ga ne treba omalovažavati, ali uvjeti koje navode novinari nisu realni u ovom trenutku ponajprije jer ne može igrati playoff.
  • MaliPizdek
    80
    morali bi bit opako poremećeni da daju Špiku i još 2,5M za Marca, al ono baš opako poremećeni
  • rioda
    6.4k
    Kakva je defanzivna igra Pašalića? Moram priznati da nisam to baš popratio
  • Krulek
    684
    Nadam se da će makar Špikić ovo odbiti kad već neće oni čiji je to posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions