• SjevernaStrana
    2.6k
    Ako se plasiramo u Ligu prvaka UEFA nagradu isplaćuje 20.9., a za Europsku ligu tjedan dana kasnije.

22. studenog se isplaćuju nagrade za prva četiri kola, a 21. veljače nagrade za preostala četiri kola te nagrade i bonusi za konačan plasman.
  • Brusa
    3.4k
    a nerijetko je samo drvena klupa :grin: a također , ovdje gledaš dinamo, i npr Petka i Baturinu, a tamo Peru, Jozu, Matu, Šteta i sl.
  • jedan u nizu
    13.7k
    Nisam upratio jel objavljeno tu na zoni:

I jedno i drugo važno je zbog novog programa vjernosti koji će idućih dana biti predstavljen svim navijačima, ne samo vlasnicima godišnjih utakmica. U njemu će redovan dolazak na utakmice imati važan utjecaj na kupnju godišnjih ulaznica za iduću sezonu, a raniji ulazak na stadion će se dodatno bodovati u programu vjernosti.

Boduje se i raniji ulazak na stadion. Ne losa ideja. Jako me zanima provedba iste, tj cijeli sustav lojalnosti :)

Btw. takoder imam problem sa dodavanjem godisnje ulaznice na app. A vidim da nisam jedini. Jel netko našao riješenje?
  • Dubbbrava
    838
    Mene zanima koje to lijepo iznenađenje čeka sve navijače na stadionu
  • NKDZ86
    4.3k
    Nadam se Kochu.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k

Evo ja sam postavio isto pitanje na temi godišnje:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/474385
    Nisam dobio odgovor, sutra ću poslati mail na klub pa javim kada dobijem odgovor :smile:
  • NitkoBitan
    27.1k
    Moguce treci dres.
  • Sajla
    9.2k
    Mene zanima koje to lijepo iznenađenje čeka sve navijače na stadionuDubbbrava

Dijelit će komade travnjaka poslije tekme, s obzirom da se mijenja nakon Istre :wink:
  • mokoxax468
    1.2k
    Možda će, s obzirom da će se mijenjati travnjak, dopustiti navijačima ulazak na teren poslije utakmice
  • don
    13.3k
    hoće li helikopter dolazit po ljude na sjever ili
  • Sljeme
    3.1k
    U njemu će redovan dolazak na utakmice imati važan utjecaj na kupnju godišnjih ulaznica za iduću sezonu, a raniji ulazak na stadion će se dodatno bodovati u programu vjernosti.

Ne kasne svi zbog cuganja okolo, neki rade pa jure s posla, klinci, obaveze, uostalom hrpa dolazi izvan grada na tekmu pa zakasne... Po čemu su oni manje vredni?

Bodovi za redovan dolazak super, al ovo je bezveze.
  • mokoxax468
    1.2k
    Ne, navodno kanaderski balon i skakanje jedan po jedan
  • NKDZ86
    4.3k
    Možda bumo vidjeli i Carlosa kojeg svi priželjkuju :grin:
  • Paggini
    52k
    Ne kasne svi zbog cuganja okolo, neki rade pa jure s posla, klinci, obaveze, uostalom hrpa dolazi izvan grada na tekmu pa zakasne... Po čemu su oni manje vredni?Sljeme

Pa nitko neće isključivati ekipu ako ne dođe ranije iz dobivanja nekih povlastica ala prvokupi i slično, nego će se nagraditi ekipu koja dođe ranije s nekom pivicom, hot dogom i slično, pretpostavljam. Takvu odluku pozdravljam.
  • Pop corn
    8.7k
    Pa nitko neće isključivati ekipu ako ne dođe ranije iz dobivanja nekih povlastica ala prvokupi i slično, nego će se nagraditi ekipu koja dođe ranije s nekom pivicom, hot dogom i slično, pretpostavljam. Takvu odluku pozdravljam.Paggini

Tako je. Prvokupi isključivo po broju dolazaka na domaće utakmice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.