Povezivalo nas se s Oliverasom. Također i Dahlom, ali to je negirano od strane kluba pa da ne ulazimo opet u cijelu tu priču. Jasno je iskomunicirano da nam treba lijevi bek, ali nije bilo sigurno tražimo li rezervu ili startera, Jakirove riječi. Nije to Jakir izmislio iz vedra neba nego je sigurno do tog zaključka došao zajedno s Marićem. — Daliban
Ogiwara je obrambeno labilan bek i treba nam bolje za startera. Možda sam u krivu, ali to je dojam koji sam o njemu dobio u ovim sitnim minutama koje je odigrao. Perković je najbolji kojeg imamo, ali njega izgleda nitko ne gotivi i na prodaju je. Treba nam lijevi bek kako god okreneš, osim ako stvarno mislimo gledati RPG-a lijevo. — Daliban
RPG igra lijevo ako bi to značilo da ćemo sredstva za lijevog beka preusmjeriti na druge pozicije poput krila i napadača, ali pod uvjetom da Mikić onda bude starter. — Daliban
Slažem se, ali drugo je reci "dobro bi nam došao" a drugo "moramo uzeti lijevog beka" jer Ogiwara se nije ni pokazao kako spada, a sto se pokazao je bilo dobro. Perković s druge strane je bio u najgorem slučaju korektan, a u većini slučajeva dobar, a nemalo i odličan.
Ako je na prodaju, to je minus našima. — Paggini
Slažem se, ali Mikić je također obrambeno labilan kao i Ogiwara, barem sam takav dojam stekao u ovih ponešto utakmica koje sam gledao.
Možemo reci - neka je, ali naš je klinac pa neka bude labilan, naucit ce. I slažem se apsolutno s tim. Ali onda možemo istu stvar i reci za Ogiwaru - neka je labilan, naucit ce, 24 godine ima, potentan je, 550 000 eura otkup a ima osjećaj za igru. Treba napomenuti i koliko je napredovao naocigled od one Lokomotive. — Paggini
Mikić je obrambeno naš najbolji bek nakon RPG-a. — Daliban
Bilo kako bilo, smatram da Ogiwara nije niti iskorišten niti testiran kako spada nažalost i žao mi je da ga se odbacuje iako je odigrao stvarno ponešto dobrih utakmica, a na pripremama se pokazao u najboljem svjetlu. — Paggini
Makar dosta tog ovisi o samo ždrijebu i play off i LP kasnije, ali kako bi rekli ovi šta rade statistička istraživanja "ceteris paribus" odnosno ako bi nas sve zakačilo kao npr. 2019. i 2022., ovo nemre bit dovoljno dobro za LP, bar s ovim očekivanjima koja smo sami sebi stvorili da samo sudjelovanje nije dovooljno.. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.