• Droljo
    18k
    Sučića pustit samo ako su sigurni da je pavić taj i da idemo u novu kampanju sa njime kao prvotimcem. Za početak u hnl-u startovi a lp klupa. Rog može to pokriti sa malime i možda je to ok.
    Ali prodavati sučića i dovoditi neko novo ime za tu poziciju mi nema smisla.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Sučića pustit samo ako su sigurni da je pavić tajDroljo

Sučić i Pavić nisu ista pozicija.
  • Dinaminjo
    1.5k
    za ovakav komentar ocekujem ban par dana
  • Bosskovitz
    17.3k
    četiri - pet dana do prve HNL utakmice i tri tjedna do kvalifikacija za LP SD i Uprava rade, kako neki kažu, u tišini, a već se tjednima oko najvažnijih pozicija ne događa ništa osim prodaje igrača.Krulek

Doveden hrvatski reprezentativac na lijevom krilu, dva nova igrača u obrani od kojih je barem jedan očito pojačanje a drugi perspektiva za pojačanje, radi se na napadaču i desnom krilu, ni jedan stožerni igrač nije prodan, ima još više od mjesec dana do kraja prijelaznog roka - "ne događa se ništa osim prodaje igrača."

I onda se čudimo kaj Lesički piše za novce, a Dinamovi navijači ovakve stvari pišu za đ.
  • Droljo
    18k

Nego? Jedan 8 drugi 6 ili kaj. Bez sučića mogu igrati kombinacije miško-rog, miško-pavić, pavić-rog ili ja nekaj ne kužim?
  • Neki tip
    21.3k
    za ovakav komentar ocekujem ban par danaDinaminjo

Kolega, uvijek pogledati tko piše, a ne samo što piše. Jer ako znaš tko piše, onda je lakše razumjeti značenje napisanog. Mr Anderson je definitivno i bez i najmanje dvojbe ironičan.
  • Mr Anderson
    12.6k
    za ovakav komentar ocekujem ban par danaDinaminjo

Sorry Sheldon, zaboravio sam da si cijepljen protiv sarkazma i ironije.
  • marcio amoroso
    43.1k

Pavić je čista šestica, a Sučić je box to box veznjak. Pavić to sigurno ne može pokriti, ali itekako može pomoći ovoj momčadi i uvjeren sam i da hoće.
  • Bosskovitz
    17.3k
    imam dojam da naši na play-off gledaju kao “ako prođemo, prođemo”.modri7

A kako bi trebali gledati? Kao "sve ili ništa"? Pa ako prođemo zatvorit ćemo se, a ako ne prođemo onda ćemo rasprodati sve i sljedeće 3-4 godine igru bazirati na juniorima i skupljati iskustvo?
  • Neki tip
    21.3k
    Sučić je box to box veznjakmarcio amoroso

Kao i Rog. Ako se proda Sučića, naravno da će trebati nekoga i dovesti, ali nije baš da ostajemo goli i bosi. Rog je odličan igrač i upravo box tu box 8ica.
  • CastAway1986
    3.3k
    Nije normalno koliko kritičara ovdje ima, pa valjda treba sacekati kraj prijelaznog roka za neku ocjenu!!
    Nova uprava ima ozbiljan posao a ne igra FM..
  • marcio amoroso
    43.1k
    Kao i Rog. Ako se proda Sučića, naravno da će trebati nekoga i dovesti, ali nije baš da ostajemo goli i bosi. Rog je odličan igrač i upravo box tu box 8ica.Neki tip

Rog je top veznjak, ali nažalost naš samo do zime, a k tomu još ima problema sa ozljedama.
  • Neki tip
    21.3k
    Znam da je samo do zime, zato i velim da bi se Sučića svakako moralo pokušati zamijeniti i dovesti novog igrača za poziciju (nimalo lako), nego kažem da nije da mu nema tko sad uskočiti u kopačke. Ima, samo nije trajno rješenje i isto bi se moralo tražiti.
  • Dinaminjo
    1.5k

Sorry, al to mi je isto kao pogledaj broj na dresu, nema veze kako danas igra
  • miro
    6.8k
    Ako fakat prodajemo Sučiča za 9 milja. Kačavenda nas košta 1 milju i recimo da Roga možemo dobit za 3-4. Nisu li njih dvojica dovoljni da premostimo godinu-dvije dok Pavić ne stasa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.