Nemoj mi izokretat riječi pls, dosta mi je tog na ovom forumuu. Ti si bar iskusni forumaš da izokrećeš riječi tako bespotrebno.. — emilperska
Za mene su 3 igrača u prijelaznom roku maximum. I 1 iz škole. Sve drugo ukazuje da smo u prošlosti donosili loše odluke i da imamo balasta. — deda
Vidi se po tekstu da je to njegova izmišljena konstrukcija, dakle sigurno nije dobio informaciju da Dinamo nije htio licitirati, nego mu je, eto, bilo zgodno tako napisati.Dinamo nije htio svojom ponudom parirati klubu iz Turske, odnosno, nije htio ući u licitaciju i mora se okrenuti novim opcijama na tržištu. Ionako im je fokus sada na Marcu Pašaliću iz Rijeke pa će sve financijske resurse usmjeriti prema tom igraču kojeg su prošle godine odbili iako je bio - besplatan!
O jbm te živote i nas i štednju u sve. — Nogo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.