• Mali Zeus
    14.2k
    Carlos dolazi?
  • Olmic
    3.7k
    Nadam se dolasku 3C ovaj tjedan pa da izgori sve

Carlos, Cordoba i Cerin
  • skener
    1.2k

Bit ce ti lakse ako smanjis ocekivanja
  • Big Daddy
    1.4k
    Upravo to, djelujemo kao neki neozbiljan klub. A u ovj sezoni imamo idealnu priliku napraviti nekaj u Ligi prvaka, ali s ovom ekipom nemamo tamo kaj traziti. Moramo se obavezno pojacati, a za to je vec sada na zalost kasno. Jos se moze donekle ispraviti, ali steta da se igraci ne dovedu na vrjeme da se jos stigne uigrati...
  • Ludovic IX
    7.4k
    ma da, i taj maric što nije vratio olma, pokupio nezadovoljnog rodryga iz reala i potpisao alabu..

U kojem svijetu ti živiš? Koji bi to igraci trebali doći da ti kažeš da mi IMAMO što raditi u LP ako sada nemamo.
  • dinamo vitez
    371
    Mislim da nije nerezonski očekivat 3 igrača do kraja kolovoza. Problem je samo što je dotad 35 dana i oko 2000 stranica na ovoj temi. :lol:
  • Jos-Optimus
    2.8k
    A što fali ovoj ekipi?
  • Mali Zeus
    14.2k
    Pazi to, ova ekipa nema što tražiti u LP, a realno trebaju nam još maksimalno 2 igrača. Ili kolega misli da nam treba još 6, 7.
  • Laugreano
    2.6k
    Ljudi su ovisni o transferima. Bitno samo da se potpisuje igrace. Po mogućnosti tamnopute crnce, jer oni su sami po sebi pojacanja.
  • Big Daddy
    1.4k
    Treba nam napadac u svakom slucaju. Petko je ok, al samo kad on hoce, Kule je dinamovo srce ali nije klasa za Ligu prvaka. Jos k tomu, di su sva ova pojacanja o kojima se razglaba, Pasalic, Kolumbijci, Janez. Moglo bi se jednom nesto i uloziti. Znam da je posvuda kriza, ali hocemo biti dio najveceg klubskog natjecanja, pa moramo i jednom preko sjene skociti i mozda malo i riskirati.
  • Big Daddy
    1.4k
    ajd malo smiri hormone, nitko tebe napada, ne moras ni ti tak agresivno
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ti pričaš kao da smo jadni, a nama je svaka pozicija poduplana osim desnog krila i lijevog beka. Smiri se i diši malo
  • Big Daddy
    1.4k
    smiri se ti malo. Vidjeli smo protiv Ukrajinaca koji nisu ni blizu europskom vrhu, da nam se vec protiv njih tesko nositi
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ček, ti misliš biti razina iznad Šahtara? Pa stari moj onda nije problem u Dinamu, nego u tebi. Uostalom, prvih 70 min smo igrali bez najboljeg igrača i bilo je dobro. Na kakvoj razini ti misliš da Dinamo može biti? AC Milan?
  • Mali Zeus
    14.2k
    ↪Jos-Optimus smiri se ti malo. Vidjeli smo protiv Ukrajinaca koji nisu ni blizu europskom vrhu, da nam se vec protiv njih tesko nositiBig Daddy

Koji bi po tebi bio napadač za LP?

Plus kaj nećemo sigurno dovesti sve koje si ti nabrojao, očekivanja su ti malo previsoka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions