Jakir je jučer za pojačanja rekao: "doslovno je sve u zraku" — Gringo
Ok, ne slažemo se ali u redu.Sučić mi je i dalje bolji. — Daliban
Uvijek se davao veliki novac. Poanta je razine talenta, od kojih su neki od navedenih talentiraniji od Sučića, recimo, pa se dobilo manje. — OsamŠest
A kad smo kod rezultata zar njegova prodaja ne znaci slabljenje ili je to zapravo jacanje u funkciji boljih rezultata? — scooniepenn
Mislim da si u vlastitom postu naveo viša razloga za Sučićev ostanak nego za prodaju. Jedini argument za prodaju je ostanak Baturine s čim se u konačnici slažem, ali je spekulativno. Ova usporedba prijašnjih i današnjih prodaja mi nije uvjerljiv argument. — Daliban
Isto kao sto ti manjak ponuda za perkovica, bulata i spikica govori koliko su na cijeni, uspoređivat ih s jakicem i franjicem je valjda jedna od vecih gluposti napisanih na ovom forumu. — Nino Bule
Jel toliko bolji da nadomjesti dolazak novog krila, novog napadača i ostanak Baturine ? — Zagi
Ma bajke su da je prodaja sucica uzlet za dovodenje pojacanja… — Olmic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.