• Nemrem igra Dinamo
    3.5k

Kaj nismo probleme s likvidnošću riješili revolving kreditom tada + novi sponzori su tu s jačom lovom?
    Prodali smo i Brodu sada još k tome te s tim zatvorili Pjacu i Čavlinu praktički...
  • austrijanac
    7.5k

I ostavit jedan dio za otpremninu određenog zaposlenika kluba, za svaki slučaj.
  • Haza
    10k

Potrošili smo na Pjacu, Čavlinu i Mmaeea skoro 3 mil eura, jer smo platili proviziju za Mmaeea.
    Do kraja roka ćemo sigurno potrošiti još 7 mil eura.
    Imam dojam da su neki danas zaključili da je gotov prijelazni rok što se tiče ulaznih transfera.
  • emilperska
    11.1k

0 EUR i potencijalni X iznos koji se moze i ne mora akitvirat. Koliko je tocno novaca danas?
  • Haza
    10k

Prodali smo trećeg napadača, zar danas moramo imati zamjenu za trećeg napadača?
  • Common Sense
    1.2k
    Sva ta lova dolazi piecemeal, malo po malo. Uvijek smo bili i uvijek ćemo biti razvojni klub koji će prodajom morati puniti proračun. Druga opcija bila bi ili tajkun vlasnik ili da dobivamo 20 mil godišnje za tv prava.
    Pema informacijama kojima ja raspolažem, ponuda za Sučića je prihvaćena i Sučić ima zeleno svjetlo za odlazak na liječnički (ponedjeljak).
  • emreli21
    443
    za njega nije bilo nikakve ponude, samo upiti, nijedan iz SA
  • Veljko
    68
    mislis da cemo potrošit jos 7?
  • emilperska
    11.1k
    Osim toga, ustupanje Bulata ovom propalom bankrotiranom Standardu se branilo da idemo onda ove sezone all in sa Sučićem.
    Prodaja Sučića se brani da nam je dijete Pavić next big deal, a Ademi i Rog ce to pokrpat dok ovaj ne stasa..
    Svaka cast..
  • Veljko
    68
    Mozda za tu lovu Miereza dovedemo
  • Dadox
    536
    Hazine informacije iz kluba su obična laž. Ne radi se nikakvom insajderu nego običnom naklapanju i nagađanju. Ne vjerujte mu ništa.Lupa šuplje priče.
  • Daliban
    4.1k
    Do kraja roka ćemo sigurno potrošiti još 7 mil eura.Haza

Na šta ćemo ih potrošit?

O proviziji za Maea ne znam ništa, a ako smo njegovu proviziju platili 1,5m onda smo budale. Na Pjacu i Čavlinu smo potrošili 1,5m.
  • scooniepenn
    5.2k

Pa s obzirom da cemo u prvenstvu igrati nerijetko s 2 napadaca, da. Osim toga, mi trenutno imamo za 3 napadacke pozicije 5 igraca od kojih Spika nije na pripremama odigrao nista i jos ga prodajemo koliko vidim. Ako je to tebi dovoljno 20 dana prije starta Lige prvaka, posteno.
  • emreli21
    443
    vise. Pjaca 1,5 sam.
  • Daliban
    4.1k
    Kaj nije bila neka fora da ćemo platit pola, a pola njemu kroz plaću rastegnut?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.