• Nogo
    8.5k
    Traore 3 gola za Ferenc. E da nam je takav jedan na desnu stranu.
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Malo je žalosno da maštamo o krilima Ferencvarosa,Bodo Glimta i Šerifa.
  • Gospodin
    1
    a stoper koji nije dobio novi ugovor u ferencvarosu je zvijer i kapitalac
  • Gospodin
    1
    Trebali smo ga dovesti kad se popisao na nas sa 2 gola u dresu serifa
  • Nadmocniji
    442
    Malo je žalosno da maštamo o krilima Ferencvarosa,Bodo Glimta i Šerifa.Str1nger Bell

Ako je igrac dobar i donosi ono sto nama fali u igri onda nije ni bitno odakle dolazi. Cemu podcjenjivanje takvih klubova, najbolje da posaljemo ponudu za Chiesu vidim da ima izlaznu klauzulu 25M eura.
  • Zagi
    10.7k
    Ferencvarosa,Bodo Glimta i Šerifa.Str1nger Bell
    Ajd Šeriff ali Bodo , Ferencvaros i Ludogorec nisu toliko ispod nas da nam njihovi najbolji igrači nebi bili pojačanja.
    Igramo s njima maltene svake godine i uvijek je čupavo.
  • Infinity
    19k
    Dobrodosao u diktaturu. I sretan ti put.
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Ma nisam mislio na podcjenjivanje navedenih klubova, nego na nesposobnost nasih skauta.

Dok smo mi kupovali Kastratije i Spikice, navedeni klubovi imaju top igrace na pozicijama di mi ne mozemo nac nista od Soudanija i Fernandesa.
  • Maximo
    799
    Ima li novosti oko Cordobe?

"Oprostio se od kluba, vidjet ćemo u kojem će smjeru krenuti. Dinamo je poslao ponudu, možda se nešto promijenilo sad tijekom utakmice, to ne znam."
    Kakav je ovo odgovor?:lol:
    Zar se nije jutros iz raznih izvora pričalo da ide kod nas
  • Crusades
    17k
    Pa tak je i za Pjacu rekao da se pregovara kad je sve manje-voše bilo poznato i jasno.

Ne kažem da će sigurno doći kod nas, kažem kakav je stil odgovora.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    valjda čeka predsjednika da ga pokupi svojim čamcem pa da skupa doveslaju. :joke:

Meni taj odgovor djeluje kao da se komplicira oko transfera, nadam se da do istoga neće doći. Naše mjere štednje i kolumbijski vlasnici igrača kojih ima preko nekoliko sa svakakvim potraživanjima mi nikako ne idu u istu rečenicu, a o pozadini "pregovarača" smo imali prilike čitati.
  • Maximo
    799

Volio bi vidjeti kak 20 agenata igrača dijeli naš financijski kolač od milja i pol
  • Orc123
    12.6k
    Znaci i dalje mi pojma nemamo jel on dolazi kod nas ili ne.....to vise dragi Isus Bog ne razumije? Pa kaj se more to u sat vremena promijeniti? Kakav je to onda dogovor? Pa mi s njim pregovaramo 3 tjedna, kaj moze doc netko i uzet ga u par sati?
  • Maximo
    799

Haha, pa to i velim..." vidit ćemo u kom će smjeru krenut", kaj smo na placu
  • Orc123
    12.6k
    oni jos ne znaju jel kupio kartu za Katar ili za Hrvatsku ili mozda izvlaci na aerodromu....hehehe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.