• rioda
    9.2k
    Mislim da je to zbog izostanka Perkovića u ovom slučaju, a igrat će dvije potpuno različite jedanaestorke
  • KaJJe
    401
    Stvarno se nadam da je ovo iznimka
  • rioda
    9.2k
    Mislim da je, Perković bi bio lijevi bek gotovo sigurno, a RPG i Rile desno po poluvrijeme
  • emilperska
    11.1k
    Kaj je s Ogiwarom?

Pa nije opet ozljeđen?
  • dinon7
    1.9k
    Perkovic i Baturina su out zbog viroze jel tako?
    Zašto nema Spikica u sastavu? Imamo neki info?
    Jel i on virozan?
  • rioda
    9.2k
    Ni Ademija nema
  • Crusades
    17k
    Pa nije opet ozljeđen?emilperska

Na klupi je
  • Izet Hajrović
    5.8k
    igra drugo poluvrijeme. Meni je veći problem što će radije lijevog beka igrati RPG nego Ogiwara. Očito nam treba i lijevi bek ako se ne vjeruje Ogiwari do kraja.

P.S. mislim da Ogiwari dionice bolje stoje nego Perkoviću tako da nisam siguran da bi se čak i za Perkovića Jakir odlučio za prvu opciju kad je zdrav u nekim važnijim utakmicama. Ako se ne dovede lijevi bek, bojim se da ćemo se nagledati RPG-a na lijevom beku.

Drugo poluvrijeme igramo u sastavu Filipović - Ogiwara, Torrente, Mmaee, Mikić - Pavić, Rog - Horvat, Vrbančić, Kačavenda - Brodić.
  • Omake
    10.5k
    Skočit ču sa zgrade, pun mi je k Deportiva iz Calia.

eRCwpHP.png
  • Brusa
    3.5k
    Najbolje da mi vratimo Kaneka nekako :razz:
  • Lynx17
    4.3k
    Skočit ču sa zgrade, pun mi je k Deportiva iz Calia.

eRCwpHP.png
    Omake

Forumasi prema Omakea:

1Q3q.gif

Omake:

200w.gif?cid=6c09b952p5bk0fbvg34ee9c6qngzmh8yzijtacfja5c9a0mt&ep=v1_gifs_search&rid=200w.gif&ct=g
  • sport
    4.9k
    Germanijak
    Ima li novosti oko Cordobe?

"Oprostio se od kluba, vidjet ćemo u kojem će smjeru krenuti. Dinamo je poslao ponudu, možda se nešto promijenilo sad tijekom utakmice, to ne znam."
    Ajd Jakire ne seri,ako se oprostio od kluba onda zna kuda ide.
  • Zagi
    10.7k
    Ako nam dolazi, bolje da saznamo u video predstavljanju nego da ga trener ofrlji najavi par dana prije.
  • San Lorenzo
    20k
    Ajd Jakire ne seri,ako se oprostio od kluba onda zna kuda ide.sport

Pusti ti to, bijaše jednom na snetu priča jednog hajdukovca kako je Petković trebao završit u hajduku, ali je njegov stari promašio izlaz na autocesti i tako je ovaj završio u Dinamu.
    True story.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ja sam na instagramu vidio to :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.