Zašto se ne vjeruje onima koji odlučuju, SD i treneru?
Ako je njima potencijal Šoticek, Cordoba, a pojačanje Pašalić, tko smo mi da u sve i stalno sumnjamo? Nogomet nije pusta statistika, inače bi sve bilo previše jednostavno Nekako sumnjam da je ovaj forum pun nogometnih djelatnika-profesionalaca. Tak ni ja u svom poslu ne volim paušalna rješenja i rasprave s ljudima koji nisu iz struke. U konačnici jedino mjerilo je rezultat, za koji će ti isti odgovarati pa kome pravo kome krivo. — mbzg
razlika je u tome sta ja u pasalicu vidim veci potencijal nego u spikicu — Crni86
4 milijuna je previše za igrača koji je zabio 6 golova u HNL-u prošle sezone. Znamo iz kojeg razloga je u reprezentaciji. Ako bih ga i dovodio, ne bih išao preko 2,5 milijuna. Mislim da se i mi trebamo okrenuti stranom tržištu, pa neka Miško gleda kome će ga za 5 milijuna prodati. — modri7
Nisam ciljao na to da je Pašalić u reprezentaciji iz razloga jer je igrač Rijeke nego jer su nam krila tanka. O našim krilima dovoljno govori činjenica da su Kramarić i Majer igrali te pozicije. Krama je vrhunski igrač, Majer je također kvalitetan igrač ali nisu krila. — modri7
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.