• NORTE
    27.8k
    Mislim da će se po Pašalića ići ako uđemo u LP, a ovisi i o tome što će biti s Rijekom i njihovim kvalifikacijama. — Keyser Soze
    Meni i više nego dobar razlog da navijam kontra Rijeke u Europi.
    Neće oni odmah ispast, ali mislim da skupinu KL neće vidjet.
  • CUCAK
    797
    nakon što je Bulat čitajući forum shvatio da je blizu Maradone, sad isti osjecaj muči i Pašalića
  • Crni86
    25.1k
    i orsa je bio dosta predvidiv i jednodimenzionalan pa je u dinamu nadogradio svoju igru i postao tek naknadno a reprezentativcem. Dok Marco cak dolazi sa statusom a reprezentativca.

Pasalic ima sve ono sta upravo fali nasoj igri. Brzina, okomitost, dribling. A vjerujem da bi u igri uz petka, batija i rpg-a dodatno nadogradio svoju igru i vrlo lako se izborio za startnih 11 repke sto dodatno moze utjecat na njegovu trzisnu cijenu.

Napad bi nam na papiru zvucao bombasticno, a vidjet cemo ako se ostvari kakva ce i izvedba biti.
  • Crusades
    26.1k
    Pašalić je A reprezentativac jer trenutačno ne postoji nitko bolji, a i u reprezentaciji su njegovu poziciju igrali svi osim njega.

Čak je i Špikić imao jedan pretpoziv ako se ne varam. Toliko o konkurenciji na toj poziciji.
  • modri7
    263
    Bio bi pojačanje, bez dileme. Mlad je i ima dobre radnike navike. Istina, podsjeća malo na Oršića, s tim da mi je Oršić agilniji i nepredvidiviji.
  • Daliban
    4.1k
    Pašalić je super, ali morat će u Dinamu češće napadati dubinu. Osnovna razlika između Dinama i Rijeke je Petković u odnosu na Ivanovića, totalno suprotan profil napadača. Pjaca i Pašalić vole ulaziti u sredinu, ali trebat će nam više balansa jer im Petković taj prostor neće otvarati svojim spuštanjem, naprotiv.
  • E46
    2.1k
    Umjesto Misica Rog. I umjesto Pasalica neko kvalitetniji.
  • cibona
    8.5k
    Vidim da je opet počelo svršavanje na Pašalića. Trebamo li ponovno vaditi njegovu velebnu statistiku iz prošle sezone?
  • E46
    2.1k
    Konstantno svrsavanje na neke igrace samo zato sto su Hrvati i pricaju nasim jezikom, ne daj Boze da se dovede boljeg stranca od Hrvata.
  • Jurki
    27.9k
    Vidim pocela je opet Pasalicmania.
    Dal on vrijedi te novce koje Misko trazi? Tu govorimo o 4-5 milijuna eura.
    To kaj je bil na Euru ne znaci apsolutno nist..
    Dal se za tu cifru moze naci bolje i kvalitetnije krilo?
    Siguran sam da se moze.
    Ne kuzim opsjednutost igracima Rijeke. A od svih igraca kaj smo masno preplatili.. jedini koji su se pokazali ko dobri igraci su Gavro i Nevistic. Ostali su bili teska zalost i jedva smo cekali da ih se rijesimo.
    Pogledal sam dovoljno utakmica Rijeke i ne kuzim cemu taj hajp oko njega jer me bas nicim nije uvjeril da bi ga trebali kupiti.
    Steta kaj nema dislajka.. jer bi zgorel
  • Crni86
    25.1k
    Dal on vrijedi te novce koje Misko trazi? Tu govorimo o 4-5 milijuna eura. — Jurki

Da vrijedi netko bi ga vec kupio za taj novac tako da ne vrijedi. Na kraju krajeva nasa ponuda nije niti ce biti u razini tog iznosa. Ocito je da ce sto se blizi kraj transfer roka misko biti sve vise nervozniji jer nije prodao pasalica i samim time nece vise traziti 4,5 milijuna nego ce biti uredu sve sta ponudis. A na nama ce tada biti da li smo nasli konkretno rjesenje za desno krilo ili cemo se okrenuti opet u rijekino dvoriste.

Ako ga se moze dobit za 2/2,5 milijuna eura mislim da bi to bio okej posao.
  • Paggini
    101k
    To kaj je bil na Euru ne znaci apsolutno nist.. bil je i — Jurki

Za razliku od tih krila koja nisu dobili ni minute, meni se recimo svidjelo ono lijevo krilo Albanije koje je ušlo protiv nas i napravilo potpuni nered i asistirao za 2:2, brzanac na lijevom krilu, a može igrat i desnom sasvim solidno.

Zašto se za njega ne pošalje ponuda od 2 milijuna eura? Vrijedi 1.8 po transfermarktu, zašto se ciganimo vječno?

O joj ne, čekaj...
  • Infinity
    21.6k
    Pasalicmania ne postoji. Vjeruj da su u vecini ljudi koji nisu za Pasalica. Moglo se to vidjeti po lajkovima kad se konacno progovorilo protiv njegovog dovodjenja. Jednostavno ovi sto ga zele stancaju veci broj postova, a ovi koji su hladni rijetko reagiraju.

Ja sam misljenja da Pasalic ne vrijedi 4-5 milijuna i ako cemo davati toliko novca, onda ga mozemo dati na boljeg igraca. A volio bih da smo u mogucnosti iskrcati pet milijuna za krilo.
  • modri7
    263
    4 milijuna je previše za igrača koji je zabio 6 golova u HNL-u prošle sezone. Znamo iz kojeg razloga je u reprezentaciji. Ako bih ga i dovodio, ne bih išao preko 2,5 milijuna. Mislim da se i mi trebamo okrenuti stranom tržištu, pa neka Miško gleda kome će ga za 5 milijuna prodati.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Moje je mišljenje da bi Pašalić s Petkovićem surađivao jako dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.