• Ivanmtk
    1.2k
    četiri ekipe neće bit nositelji i naši su potencijalni protivnici. Znači misliš da bi nas svak dobio?
  • don
    9.7k
    ako ćeš iskreno nije već poruke iz jedne grupe, sad od kud njima ne znam
  • Peškaman
    5.8k
    Kao što sam neku večer pisao,imam osjećaj da je Cordoba naš i da su južnoamerikanci namjerno plasirali patku o Al Nasru kako bi pokušali izvuć' što više novaca.
  • Maximo
    667

Vas dvojica ste se baš našli s nickovkma :sweat:
  • nemapredaje
    4.1k

I puno lošije naše momčadi su ulazile u LP
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Da se razumijemo, meni je Špikić puno draži i bolji igrač nego kakvim ga većina smatra. Samo su me zanimale neke stvari za koje je legitimno postaviti pitanja. A ova proglašavanja histerije su smiješna. Tako se žene svađaju kad ne znaju što reći
  • Time
    970

Dogovoreno...pa sigurno ima boljih momcadi ali mislim da se sa svima mozemo dobro potuci,plus raspolozen petkovic taj dan bude to dobro.
  • GOAT
    1.7k
    Vas dvojica ste se baš našli s nickovkmaMaximo

Zagrebačka zvona zvone..
  • skener
    1.4k
    Do sad je bila mantra treba nam krilo, ako krilo dođe za par dana jesmo onda gotovi ili se otvara nova fronta?
  • NKDZ86
    2.6k
    Cordoba ante portas, svaka čast Mariću, šuti i radi dok mi tu drobimo naše patnje
  • Ivanmtk
    1.2k
    Špikić nije katastrofa, ali dečko stagnira već tri sezone. Nikakav vidljiv napredak nema. To bi bilo oke da ima 30+ godina.
  • Ivanmtk
    1.2k
    jesi lud? Ide onda lijevi bek histerija
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Ako je nama cilj biti konkurentan za Ligu prvaka, kvalificirati se tamo i ostvariti neki uspjeh (proći u knockout fazu) onda nam sigurno tu neće pomoći niti krilo koje u 41 utakmici u HNL-u ima 9 golova i 1 asistenciju sa svojih 19 godina, a najozbiljniji igrač protiv kojeg je igrao je Theophile Catherine. Štoviše, u 6 utakmica protiv Dinama je odigrao ukupno 203 od 810 minuta. Neće nam pomoći niti tzv. nepoznati kolumbijski igrač kojem treba vrijeme prilagodbe, a najozbiljniji igrač protiv kojeg je igrao je tko točno? Netko iz Once Caldasa, Millionariosa?

Ako nam je cilj ostvariti dobru europsku sezonu, dogurati potencijalno daleko u Europskoj ligi u kojoj će biti Roma, Man. United, Frankfurt, Lyon, a u zadnjem potu Bilbao, Hoffenheim i Nica, onda nam nikakva pojačanja neće biti niti Cordoba niti Šotiček. Tako da ne vidim pretjerano plakanje oko jednog i drugog. Naravno da nam je jedini igrač na toj poziciji Špikić i da nam treba pojačanje, ali zar netko zaista misli da će Dinamo sa Šotičekom umjesto Špikićem biti drastično konkurentniji za LP i EL? I to govori netko tko misli da je Špikić apsolutno grozan.

Ova ekipa koju trenutno imamo je uz koje pojačanje, znači ne prinovu nego pojačanje, dovoljna za ući u LP, jer za to trebamo kako stvari stoje sad,biti bolji od Qarabaga, Slovana iz Bratislave, Bodo/Glimta, Young Boysa i Galatasaraya. Već sad smo od 3 ekipe bolji bez ikakvih pojačanja. Ono što mi trebamo gledati jest koje su nam ambicije u Europi, što želimo i kako ćemo se postaviti prema domaćem prvenstvu, jer sudeći prema prošloj godini i igrajući u duplo slabijem natjecanju od LP, tek nakon ispadanja tamo smo prodisali u HNL-u, a ove godine su i Osijek i Hajduk ozbiljniji nego prošle. U tom slučaju nam onda treba još pojačanja na dosta pozicija.
  • Bosskovitz
    13.9k
    Ovo je momcad koja nece uci u LP.E46

Vraćamo se na početak. To je momčad koja je favorit za ulazak u LP protiv svakoga osim protiv Galatasaraya, a naprosto nemamo mogućnosti pojačati se toliko da budemo favoriti protiv Galatasaraya. Možemo uložiti 30 milijuna eura i opet ispasti.
  • Droljo
    11.2k
    jesmo onda gotovi ili se otvara nova fronta?skener

Fronta na lijevom boku je otvorena paralelno sa desnim krilom. Samo da ovaj potpiše i 321 start. Krećemo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions