ja to nisam znao.. zanima me kako si ti znao? kako si znao da zadnja 2 mjeseca tipa 5 i 6 mjesec neće pregaziti ligu sa formom i da ga nećemo otkupiti? Te fore "svi smo znali" ostavite za nekog drugog. Kako je izgledao jesenski dio svi bi ga potpisali objeručke, ugasio se na rano proljeće, i nitko u 2-3 mjesecu nije znao da se neće probuditi do kraja sezone. Ja sam evo znao da Petko "sigurno" neće otići i da smo sigurni u napadu... :roll:
Daj prestanite sa tim proročkim forama — mali M
ali sam prije 3 mjeseca napisao ovaj post — San Lorenzo
I sta si ti sada pokusao reci? Pa naravno da je Galata favorit protiv nas bez obzira na nasu situaciju sa bekom ili krilom. Mi bi trebali istresti 10M € za beka i krilo, nadat se da su instant pojacanja pa tek onda eventualno ocekivati 50/50 protiv Turaka. To je realnost. — DiddyGuela
Dok smo protiv svih ostalih koji nas cekaju u PO mi favoriti sa trenutnim kadrom sa Ogiwarom i Spikicem. — DiddyGuela
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.