javit će ti se jedan kolega forumaš i objasnit da sve funkcionira. — puxigadjurdja
Svaka čast, kakvi bolesnici. Uzmu polovne tramvaje, praktički za otpad i onda će još voziti samo 8 mjeseci godišnje jer nemaju klimu? To stvarno moraš bit budala — NKDZ86
Al oni su htjeli maknut i te Češke.... :down: — Nolifer
Uredno busevi ne voze prema rasporedu, šaljem im mailove, zovem nikakve koristi. Čistoća mi potrgala kantu za smeće, već skoro dvije godine ih molim da mi daju novu kantu jer ova smrdi i napadaju ju živine, na cesti pušta cijev od vodovoda i slijeva mi se u šaht, moram ispumpavat svaki tjedan, sto puta zovem ove kretene iz vodovoda, utvrdili su kvar ali mjesecima ne dolaze popravit, voda uredno curi.
Ne znam jel ikaj funkcionira normalno u ovom gradu. — Sljeme
iako ni u novijim tramvajima i autobusima ne radi zbog lošeg održavanja pa nikog nije briga — blueboy
To objavljeno na nekoj stranici ili iz tvog kvarta ? — Fanboy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.