• Krizy
    59.2k
    Nemoj tako, trebali smo s njima u Ligu prvaka :rofl:
  • Zagi
    10.7k
    Ok dečki , Taki je loš. Kajgod vas veseli.
    Ali zamjene nema !
  • Krizy
    59.2k
    Treba paničarit, prijelazni rok završava sutra u ponoć, a roster samo 95% riješen.
  • don
    14.3k
    donekle se slažem s tobom ali nije statistika sve već okvirni pokazatelj na prvu. To barem mi u Dinamu znamo s obzirom na Petkovića u vrhu napada.
  • Haza
    10k

Ono što mi nudimo, a vrijedi jako puno, je grupa Lige prvaka ili Europske lige. Nudimo ono što nema baš puno klubova, a to je mogućnost elitnog razvoja igrača, te zatim transferiranje u top klubove (uvjeren sam da se za Dinamo ne treba guglati u inozemstvu).
    Sve ovo što mi imamo i nudimo, ima ozbiljnu vrijednost.
  • dinamo vitez
    677
    Najbolji igrači u drugoj engleskoj koštaju 30-40 milijuna funti, njih sigurno nećemo dovesti :grin:

Čak i iz druge francuske je Mikautadze prošle godine išao za 15+ milijuna. Ako dovodimo otamo, vjerojatno će to biti netko 'ispod radara'. I mislim općenito da su Španjolska, Francuska i donekle Portugal najbolji bazeni igrača. Englezi su preskupi.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    a roster samo 95% riješen.Krizy

Ja sam zadovoljan s pojačanjima recimo, ali roster realno nije riješen ni približno. Pogotovo ako je stvarno u planu dovest još i beka, a nemamo doslovno NITI JEDNO desno krilo na razini Dinama u klubu... To se već trebalo riješiti, i nadam se da se bude riješilo ubrzo jer ovo postaje malo neozbiljno s obzirom da su nam cijelu prošlu godinu krila bila problem.
  • mbzg
    156

Krilni igrači zbog brzine i tehnike, Nizozemska, Belgija, Francuska, Portugal, sigurno se da naci nešto kvalitetno.
  • Haza
    10k

Ma dobro, karikirao sam, napisao sam ponajbolji, ili među boljima, naravno, netko tko ima ekstra potencijal i koji se već razvio je nama nedostupan, ali ako ga na vrijeme prepoznamo, i ulovimo na vrijeme, nama će biti dobra prilika. Više sam se referirao na ekipu koja ismijava potencijalno pojačanje iz druge engleske lige.
    Na kraju dana, i najbolji igrač HNL-a nama ne bi bio dostupan danas (Baturina), ali ako ga pikneš na vrijeme ti je dostupan:)
    Ovom prilikom ti šaljem pozdrave ako si iz Viteza.
  • Daliban
    4.1k
    Čisto da bacim komentar na ljude koji se pišaju po drugoj engleskoj i francuskoj ligi. To su lige koje su dva koplja iznad HNL, i pokušavam shvatiti zašto bi bruka bila dovesti ponajbolje igrače te lige ako su dostupni?Haza

Nisu, a igrači koji su nam iz tih liga financijski dostupni su šrot.
  • Zagi
    10.7k
    Ok, tako mi gledamo na to.

Ali jedino je relevantno, gledaju li ti igrači tako ili ne. Jer njih se pita, ne mene i tebe.
    Hoće li neki lik iz St. Etienna prije odabrati nas ili Toulouse.

Majer je od nas otišao u Rennes. Klub koji je teška sredina FRA1. (ok tada je bio u europi)
  • modri7
    241
    Pari mi da će ova sezona biti jako turbulentna. Imamo trenera koji nakon skoro godinu dana provedenih u klubu nije uigrao ekipu i razvio automatizme. Imamo dvije kritične pozicije (lijevog beka i desno krilo) dok nam trener već sada spominje krpljenje ?! Veliki plus za provjetravanje svlačionice i dovođenje Mmaee-a i Pjace, ali pitanje je koliko smo mi uopće jači nego prošle sezone. Šta god mislili o Kaneku i Vidoviću, imali su oni svojih svjetlih trenutaka i doprinijelu su kako u prvenstvu, tako i u europi. Mislim da smo mi preoptimistični i da se Hajduk dosta podcjenjuje. Rakitić i Perisić su ozbiljna imena za HNL. Ulazak u ligu prvaka ili europa ligu nam donosi dodatne napore i pitanje je kako ćemo izgledati. Nadam se da će Rog i Stojković biti zdravi i dohvatiti formu, inače bi moglo biti problema ako se dodatno ne pojačamo.
  • Nogo
    8.4k

Pa riješen je da ako Perković bude igrao beka jer Ogi ne može spojiti 2-3 tekme skupa te Špikić na krilu.
    Onda je 95% riješeno.
  • Haza
    10k
    Mene na kraju dana više od desnog krila brine da smo mi prošle godine imali u 90 posto utakmica groznu igru. Nije tema transferi, pa neću spamati, ali više od desnog krila se nadam da ćemo protiv Istre pokazati odmah u startu vizuru igre, automatizme u igri, jer kad se sjetim mučenja od prošle sezone, i danas mi dođe slabo.
  • Facke
    6.3k
    Nemojte zabiti da je Bernauer dosel iz Ligue 2 , a jake nam je dobre dosel kad je igral. Negve lopte, otvaranje igre itd.
    Bitne je prve srati. @Zagi KTC je dosel s St. Ettiena, RPG s Nantesa a mogli su obu dva sigurne i vu Toulouse iti.
    Dinamo je velike ime vane. Najte to podceniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.