• Common Sense
    812
    Ima još rezervnih opcija za d. krilo, ali nitko od njih nije etablirani igrač.
  • NKDZ86
    2.7k
    Trebalo se uzeti Vidovića... No, još vjerujem u Marića
  • Dubbbrava
    760
    Omake kapa dolje za novinarstvo i pravovremeno izvještavanje prije pravih novinara :wink:
  • rioda
    6.4k
    Trebalo se uzeti Vidovića... No, još vjerujem u MarićaNKDZ86

Za desno krilo? Pa je li u cijeloj sezoni odigrao barem minutu na toj poziciji?

Meni je taj Cordoba na sažecima izgledao dosta divlje, kao uostalom i njihov nogomet općenito pa nisam baš neki fan njegovog dovođenja, pogotovo ako se uzme u obzir prilagodba koju bi morao proći, a mi trebamo pojačanje odmah.
  • E46
    1.1k
    Pa on uopce nije desno krilo...treba bez tih kao da je sve propalo i svijet jer nismo doveli jednog igrača iz Kolumbije.. Doc ce netko drugi siguran sam za to desno krilo a ne da otkupljujemo igrace koji u zivotu nisu igrali desno krilo pa nek im prvi put bude u Dinamu, i to za 3 milje eura. Ako ne mozemo u mjesec i pola dana pronaci pojacanje za desno krilo Dinama, onda kvragu sve gasi internet.
  • Haza
    7.9k

Ovo mi djeluje kao dobra meksička sapunica. Srećom pa one imaju happy end:)
  • scooniepenn
    3.7k

Ovo su insajderske ili tvoja procjena kolega?
  • Lynx17
    4.2k
    Ovo mi djeluje kao dobra meksička sapunica. Srećom pa one imaju happy end:)Haza

"Happy ending?"
    4cc514122f35d4aa1387.jpeg
  • Nogo
    4.9k
    Šta nije bilo rečeno da imamo par igrača u Champioshipu i još negdje koji bi odmah krenuli na avion i došli?!
    Vidim da je nama lakše pregovarati 2+ tjedna šta Šotiček, šta Cordoba i na kraju ništa.
  • Lynx17
    4.2k
    Malo strpljenje nebi skodilo.
  • Common Sense
    812
    Jučer sam čuo da se pregovara s još jednim desnim krilom. Lijeva noga, 23-24 godine, ima nešto nastupa za mladu rep. Iako pratim nogomet, nisam nikada čuo za njega. To je jednostavno tako, mi igrače koji su etablirani jednostavno ne možemo privući ni platiti
  • Haza
    7.9k
    Ma nema drame, igrat će nam desno krilo Sučić, a može uskočiti i Moharami kad se oporavi.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Bude Mikić to igrao
  • San Lorenzo
    18.4k
    Nek je i ovo propalo, mi nemamo baš pozitivnih iskustava sa južnoamerikancima dovedenim direkt iz tih zemalja, Carlos, Juninho, Anderson, Suarez, Migliore, Ibanez...jedino Sammir, koji bi u današnjem Dinamu bio prekrižen prvi put kad bi se na jutarnjem treningu pojavio nacvrcan, te Morales koji je bio ok do potresa, kasnije je izmišljao i svinjsku gripu da nemora dolaziti na zimske pripreme...ima u Europi dovoljno materijala za nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions