• Paggini
    59.7k
    images?q=tbn:ANd9GcRZAqyKRa4o1VZfX_3zSKwajZcwmKGp8Pm3hA&s

Bara i Mišković dok gledaju kako nam propada Cordoba, a usput pripremaju jednu šarmantnu ponudicu od 7 milijuna eura za Pašalića
  • Daliban
    4.1k
    I baš po toj jednoj situaciji si skužio da mu fali IQ? Možda nije želio odmah nakon što je dao loptu u punom sprintu utrčati u prostor zato da ne uleti u ofsajd?Mr Anderson

Tu partikularnu situaciju sam istaknuo jer je dobar primjer onoga što sam općenito vidio u toj utakmici.

Sve pet, misli što hoćeš. Samo, molim te, nemoj reakcionarno naskakivati na mene i izmišljati gluposti. Da si pogledao utakmicu znao bi točno o čemu pričam i znao bi da se situacija odvila na sredini terena tako da su naklapanja o ofsajdima i čemu sve ne ovdje u potpunosti bespredmetna.
  • emilperska
    11.1k
    Cordobu je trebalo završit prije 7 dana, kao i AGČ davno prije EURA. Ako stvarno u njima vidiš potencijal za prvu ekipu.

Ove sve kibidabi fore s cjenkanjima koja traju 20+ dana će se SDu obit u glavu jer mi naravno nismo za te igrače jedini kupci, a sigurno nismo i najbogatiji. Ako si nekog uočio prije ostalih, onda taj posao i završavaš u razumnom roku. Ili ide ili ne ide.

Više insajdera ovdje je pisalo da nam je SD (iako ima dobre ideje) neodlučan, pomalo nesiguran, a i da za svaku odluku mora zvati Zajeca. Po meni besmisleno, ako je Cordoba taj, ako se Jakir slaže. Onda ga završavaš za 1.5 - 1.8 mil + bonusi, ako ovi kroz 7 dana ne žele, idemo dalje..

Marić mora konačno preuzet odgovornost s igračima ne deficitarnim pozicijama (desno krilo i lijevi bek) i dovest 2 igrača s jebenom odštetom i odgovarat za njih. Ako nisu dobri, nisi ni prvi ni zadnji koji je kiksao. Nećeš odmah dobit otkaz. Ove beskonačne fore s pregovorima od mj dana, milijun Tongo Doumbia i Fahd Moufija za sve pozicije nisu na razini ovog šta ovaj klub mora biti. Za neki kurac se mora i platit odšteta..
  • Crni86
    12.8k
    Sn pisu da ce vrlo vjerojatno jos doci samo jedan igrac za desno krilo (cordoba) i da je to to sto se tice ovog prijelaznog roka.

Ruiz je fake news.
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Kao da su do sad pogodili išta...
  • Mr Anderson
    12.9k
    I baš po toj jednoj situaciji si skužio da mu fali IQ? Možda nije želio odmah nakon što je dao loptu u punom sprintu utrčati u prostor zato da ne uleti u ofsajd?
    — Mr Anderson

Tu partikularnu situaciju sam istaknuo jer je dobar primjer onoga što sam općenito vidio u toj utakmici.

Sve pet, misli što hoćeš. Samo, molim te, nemoj reakcionarno naskakivati na mene i izmišljati gluposti. Da si pogledao utakmicu znao bi točno o čemu pričam i znao bi da se situacija odvila na sredini terena tako da su naklapanja o ofsajdima i čemu sve ne ovdje u potpunosti bespredmetna.
    Daliban

Mislim da si ti tu "partikularnu situaciju(:rofl: )" namjerno apostrofirao kako bi dao na težini svojoj kvazi analizi igrača za kojeg nisi baš. Ja ti predlažem da ti još jednom pažljivo pogledaš tu utakmicu i daš nam malo opširniju analizu Cordobe s posebnim naglaskom na "give and go". Koliko puta je bilo i jedno i drugo, koliko puta samo give ili samo go. S nestrpljenjem očekujem analizu.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    I ako je stvarno toliko dobar u hold-up, to je onda baš dobar upgrade na give and go
  • Daliban
    4.1k
    Mislim da si ti...Mr Anderson

Mislim da bi ti trebao pogledati utakmicu umjesto da izmišljaš gluposti i fiktivne situacije s utakmice koju nisi pogledao kako ti se sprdne i bezveze se svađaš s ljudima.
  • DiddyGuela
    3.9k
    @Mr Anderson@Jos-Optimus

Ajd prestanite s tim freudian slipovima
  • Mlađi referent
    13.6k
    Ovdje je u trećem mjesecu odrađen scout report. Moglo je detaljnije, ali nešto se ipak može pročitat

https://www.twenty3.sport/twenty3s-under-23s-to-watch-juan-cordoba/

Kaj se tiče spomenute kombinatorike, izdvajam;
    “He has shown a particular aptitude for combining with his attacking team-mates — this term alone, he has completed 22 link-up plays.”

Ali sad sve više imam osjećaj da će svi upisi o njemu bit uzaludni jer mislim da od tog transfera ne bu ništa. :)
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Da znaš, muka mi je već od tih naših željenih stranaca koji nikada ne dođu
  • Daliban
    4.1k
    Kaj se tiče spomenute kombinatorike, izdvajam;
    “He has shown a particular aptitude for combining with his attacking team-mates — this term alone, he has completed 22 link-up plays.”
    Mlađi referent

Mislim da si ti nedavno rekao da si ga gledao. Koji je tvoj dojam, što se kombinatorike tiče?
  • Mr Anderson
    12.9k
    Svima je jasno da je našima Pašalić prva opcija, a Cordoba rezervna. Da je baš pametno čekat da Miško omekša i spusti cijenu, nisam baš siguran. Mene Pašalić ničim nije uvjerio da vrijedi toliko para, pa i 3 milje je puno. Cordoba može biti otkriće, može biti promašaj, sve ovisi kak se snađe. Za Pašalić znaš koji su mu limiti i teško da može bolje od prošle sezone.
  • Mlađi referent
    13.6k

Isti kao i tvoj iskreno. Generalno mi je cijeli taj nogomet izgledao divlje, a njegova ekipa kao neka koja je za kombinatoriku čula samo u prolazu.

Ali to je samo jedna tekma je li pa ne sudim previše
  • Omake
    10.5k
    Emre Mor je bio Arda Guler prije Arde Gulera. Mourinho ga je otpisao, vrijedi 2 po TM. Samo da ne poslujemo s Rijekom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.