li baš mi se urezala jedna situacija gdje treba odigrati give and go, on odigra give i onda sekundu samo izgubljeno stoji i čeka. Nakon što njegov suigrač fino primi loptu i okrene se prema naprijed, Cordoba napokon skuži da bi trebao napasti prostor iza braniča, napadne ga, ali onda opet uspori i samo džogira prema naprijed umjesto da nastavi u punom trku napadati taj prostor. Na kraju mu suigrač odigra loptu u taj prostor i ovaj tek tada uđe u puni trk da ju sustigne — Daliban
I baš po toj jednoj situaciji si skužio da mu fali IQ? Možda nije želio odmah nakon što je dao loptu u punom sprintu utrčati u prostor zato da ne uleti u ofsajd? — Mr Anderson
I baš po toj jednoj situaciji si skužio da mu fali IQ? Možda nije želio odmah nakon što je dao loptu u punom sprintu utrčati u prostor zato da ne uleti u ofsajd?
— Mr Anderson
Tu partikularnu situaciju sam istaknuo jer je dobar primjer onoga što sam općenito vidio u toj utakmici.
Sve pet, misli što hoćeš. Samo, molim te, nemoj reakcionarno naskakivati na mene i izmišljati gluposti. Da si pogledao utakmicu znao bi točno o čemu pričam i znao bi da se situacija odvila na sredini terena tako da su naklapanja o ofsajdima i čemu sve ne ovdje u potpunosti bespredmetna. — Daliban
Mislim da si ti... — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.