• Captain America
    19.3k
    Tri različita trenera su držala Ljubičića na beku. Ajde da je to radio jedan, ali tri... Slično se pisalo i za Tolića prije 2 godine pa je sada u Slovačkoj.

Kako je lord Jan Lecjaks govorio, ne možeš igrati u Dinamu beka ako nisi tehnički potkovan. Ljubo nije tehnički potkovan vezni igrač, ali za pokriti lijevog beka u Dinamu je bio korektan.
  • Common Sense
    812
    Ljubičiću nitko ne može osporiti visoke aerobne i anaerobne funkiconalne sposobnosti ni voljni moment. Ali to jednostavno nije dovoljno, pogotovo za igru u veznom redu, čak i u HNL-u.
  • Orc123
    10k
    Ja se samo nadam da se ovo vise nece rastegnuti s Cordobom i da je on ili tu do srijede ili da se okrenemo drugoj opciji. Krilo je top prioritet i ja se nadam da je on dogovoren i da dolazi kroz koji dan.....
  • Vedraca
    68
    pa naravno da ce morat, ako mu je uopce interesantno da dodje, spustit placu Ako moze Rakitic umjesto 10mio na 1mio€ moze npr i on
  • mbzg
    110
    Kad se sjetim da smo bili al pari s Club Brugge prije 10 ak godina a gdje su oni sad i kao
    Liga i kao klub. Izlazni transferi iznad 30 mil, ulazni kupuju se igrači od 6 i vise milijuna. Da li je to vezano uz kvalitetu njihove repke? sponzora? TV? u istoj ligi Standard u problemima, Anderlecht se muči, Gent i Genk se čine slabiji nego prije. Uglavnom jako su narasli.
  • emilperska
    7.8k
    Kad je Cacke stavio ovog na beka, mislio sam ajde krpa poziciju, malo se inati jbg.
    Dođe Bisčan i nakon sto je Sahiti izvozao Perkana na Poljudu, a Ljubicic izgubio 10 lopti jer ne zna stopat loptu (za poziciju koju spana) pa nazad na beka.
    Pa dode Jakir i potera onog mamlaza i vrati ovog na beka. Onda rekoh stvarno nije slucajno, covjek nije za vezu i gotovo..
  • Efes Pilsen
    9.6k
    @mbzg sve sto si nabrojao plus izravno su u Ligi prvaka. Pomogao im je i nakaradni belgijski ligaski sustav gdje su cudom postali prvaci s -19 prije rezanja bodova i umjesto da se bore za konfekcijsku dobili LP izravno.
  • austrijanac
    5.2k

Nije poanta Ljubicic, samo kažem da nije zaslužio s ljudske strane da ga se i 6 mjeseci poslije sprda. Sam kažem da nije igrač za Dinamo kakav mi želimo.

Ljudskosti nula. Budite bolji od toga.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Otisao je u AEK nekoliko mjeseci poslije znamo vec cega. Puj!
  • Bosskovitz
    14k
    Kad se sjetim da smo bili al pari s Club Brugge prije 10 ak godina a gdje su oni sad i kao
    Liga i kao klub
    mbzg

Mislim da imaš samo pogrešan dojam. Club Brugge zadnjih 20-ak godina ima prosjek od oko 22-23.000 gledatelja na stadionu, u zemlji s puno boljim standardom od Hrvatske, u puno gledanijoj ligi s puno jačim sponzorima. Samo to je dovoljno za razliku. Prije 10 godina oni su igrali četvrtfinale EL, mi smo ispali iz LP od Aalborga i u skupini EL završili iza Celtica i Salzburga, a da nije bilo pobjede nad Celticom pred 3-4.000 navijača u zadnjem kolu kad je već bilo odlučeno tko iz grupe prolazi, bili bismo i iza Astre Giorgiu.
  • Navijač Dinama
    9k
    Navodno Elsnik koji se spominjao na forumu, potpisuje za beogradske rome.

Tako da i je on kao i Sotiček tutto finito priča.
  • Mr Anderson
    9.9k

I bolje, ne znam po čemu bi nam on bio pojačanje. Loša kopija Čerina.
  • Peškaman
    5.9k
    Za Filipa Benkovića se zanima Osijek,posudba u pitanju.
  • Mr Anderson
    9.9k

Sumnjam da bi Osijek preuzeo njegovu plaću, tak da teško je da bude nekaj od toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions