• E46
    1.1k
    Mislim da Soticek trenutno nije igrac za Dinamo, dal ce bit nisam siguran vjerujem da nitko od nas nije milan tarot. Ja ne vidim tu neki potencijak kod njega
  • CastAway1986
    2.4k
    Žan Celar koji se barem po medijima spominjao kao potencijalna meta Dinama potpisao za QPR za 2M !
    Sasvim pristojna cijena za igrača koji je zabio dvoznamenkast broj golova u Švicarskoj lani i nastupio na Euru..Kad vidim ovakve transfere ovo pumpanje cijena igrača iz HNL-A djeluje još smijesnije
  • Patak
    3k
    Šotiček je otišao za 3M Eura, to je max cijena koju je Dinamo spreman platiti ove sezone za nekog igrača, koliko smo čuli. Kaj ja znam po tome možda je za Dinamo.
  • hardek
    3.8k
    Meni on jednostavno ne prolazi eye-test kao neki potencijal za veće stvari. Da je Rukavina odigrao 2 sezone u Lokomotivi sa 18 god u HNLu danas bi bio bolji igrač od Šotičeka.
  • marcio amoroso
    39.1k
    Inače Kevin Carlos koji se spominjao u kontekstu dolaska u Dinamo u prvom kolu švicarske lige sjedi na klupi protiv Zuricha.
  • Crni86
    7.3k
    da nije neki tranafer u najavi. Ne znam zasto bi inace svog najboljeg igraca stavili na klupu prvo kolo.
  • Päddy1
    78
    Uskoro nam kasa zvoni - Olmic se prodaje ... Ocekujem bombu
  • don
    9.8k
    kakvu crnu bombu... Nećemo sigurno zbog možebitne prodaje Olma dovoditi nekakve "bombe"..
  • GOAT
    1.8k
    Inače Kevin Carlos koji se spominjao u kontekstu dolaska u Dinamo u prvom kolu švicarske lige sjedi na klupi protiv Zuricha.marcio amoroso

Odmara za Istru
  • Päddy1
    78
    Nazalost necemo da, ali zivi bili pa vidjeli
  • Omake
    5.1k
    Desno Krilo Anderson Plata sutra potpisuje za Cali! Nadam se da to znači da imamo Cordobu.
  • Chempers
    453
    Rezime nečega što smo otprilike mogli čuti na temi za vrijeme ovog prijelaznog roka.

- zločesti Šoticek
    - zlocesti tata Šoticek
    - zlocesti SN
    - zlocesti Germanijak
    - zlocesti Miško
    - zlocesti Boto
    - zlocesti Bara
    - zlocesti Belinho
    - zlocesti tata Belinho

Isprike ako sam nekoga zaboravio.
    Svi zlocesti samo mi sveti, ispravni i nepogrešivi. Na koji klub me ovo podsjeća?

Ajde da razjasnimo neke stvari. U redu je ako klub ne želi dovesti Šoticeka jer ne misli da vrijedi te pare. U redu je ne davati odmah brda i doline juniorima čim zaigraju za prvu momčad. U redu je odjebati Miška ako traži 5 mil za Pasalica (nije u redu pokloniti mu jos jednog igraca nakon sto se ponovo posrao po tebi). U redu je ne pristajati na svaki Barin zahtjev i dati mu da radi što hoće. U redu je ne preplaćivati i ne dovoditi Juriće i Štefulje. U redu je rješavati se viškova poput Šutala, Emrelija itd pa taman da besplatno odu.

Ali zar netko stvarno misli pod

a) da se Dinamo za LP može složiti od free agenta i igrača od milju, milju i pol
    b) da priče poput Šoticeka i Belinha koriste Dinamu i da će takvi trendovi dugoročno dovesti do poboljšanja u odgajanju odnosno dovođenju mladih igrača koji su nužni za Dinamov rezultat i financijski opstanak.
  • GOAT
    1.8k
    Bravo za coverage :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions