Mi da smo tog tamnoputog crnca doveli za desno krilo retorika bi bila kako je sigurno dobro izskauteran, da marić kuži drugu francusku, da smo napokon rešili desno krilo. A njegova statistika bi se opravdala lošim suigračima, ozljedama, kartonima, promjenama trenera itd. — Droljo
Jeste me se uhvatili... Previše se daje pozornost njima dole. Jači i bolji smo u svakom pogledu i kako bi neno rekao 'dok se lošiji bave boljima, bolji se bave sobom, zato i jesu bolji'
I sad me pustite na miru — Droljo
Sjeti se vremena dok su (skoro) svi novinari dizali u nebesa našeg izvršnog dopredsjednika i tko se usudio postaviti pitanje bio je prebijen kao mačka, smrdio i nije se znao ni oprat. Sve što se odradilo u klubu bili su vrhunski poslovi naj menađera svemira i svi su pisali tako. Svakom prodajom smo bili jači (tko to može) itd.. ne treba se sada žaliti na medijski tretman rivala naspram našeg jer smo očigledno na dobrom putu što me veseli... — Droljo
Po cemu je zlatna, nisu osvojili nista doslovno? :lol: — IstinaZaDinamo
nadam se da ga nitko više ne želi u Dinamu. — don
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.