• NitkoBitan
    22.1k
    Al treba uc u LP. Ja mislim da su vece sanse da cemo uc ako prodamo Sucica i taj novac ulozimo u krilo, njegovu zamjenu, Carlosa i LB.
  • Jaro
    8.8k
    ako Basel ne izadje s cifrom onda ce se pricati od 3-5 milja ziher...
  • Blueshadow86
    2.3k
    Za koliko je Šotiček otisao u Basel?GOAT

Evo kolega @Brusa prenio sa sportskih...kaže, 3 milijuna.
  • Omake
    5.1k

Naši mediji kažu tri. Na nekom švicarskom portalu piše 2.8 amortizirano preko 4 godine.
  • Paggini
    34.6k
    Čestitke Baselu, stvarno grozan transfer za 3 milijuna hahaha
  • Facke
    4.8k
    A kaj ste mislili za kulike bu isel tam? Negde oko 3 milja.
    Kulka je nasa ponuda bila na kraju? 2.5?! Ili manja?!
    Mene steta da domaci decko ide van. Al dobre nisu te mali novci , a jos su nas kak zgleda i za nos vlekli nagvi agenti.
  • Jaja
    14
    U financijskom izvjestaju za 2023. pise da smo uprihodili oko 15 milijuna kroz ulaznice,marketnig,tv prava itd. U 2024. smo vjerojatno i jaci po tom pitanju zbog dolaska i stabilizacije nove uprave. Tak da ti je ulazak u ligu prvaka plus transfer Olma plus rate od prijasnjih transfera (npr Sutalo) sasvim dovoljno da se pokrije budet.
  • Orc123
    10k
    sam Jakir je reko da s Loxom sve dogovoreno bilo, samo Soticek mora reci da dolazi....mali ganja pare. Da se razumijemo on ne vrijedi ni pola tih para i ni malo mi nije zao.
  • Jaro
    8.8k
    nebitna nasa ponuda - prihvatila je Lokomotiva. Decko (Mamiceva kujica Nikky) je kao veliki dinamovac odbio ponudu...
  • Omake
    5.1k
    Piše isto čovjek pismenosti i književnog talenta egipatskog ratara iz pete dinastije, Bernard Jurisic, da loxa nema nikakav postotak od budućeg transfera.
  • Paggini
    34.6k
    nikakav postotak od budućeg transfera.Omake

Koliko je 20% od nula?
  • NitkoBitan
    22.1k
    Pa nismo Nostradamusi da vec sad znamo da cemo uc u LP. I Kaj ak ne udemo? Klasicne rasprodaje krajem kolovoza?
  • Droljo
    11.4k
    Misic klupa ili prodajaE46

Jedva sam se suzdržao da ne dobijem ban
    Kolega, promijenite sport koji pratite. Bude lakše svima
  • blubach
    722
    Otkud ti ove jadne brojke?
    Evo iz financijskog za 2023:
    Ulaznice 3,5m
    Sponzori 2.1m
    Tv prava 1.2m
    Komercijalni prihodi 4.3m
    Ostali prihodi 4m
    15m bez Europe. Ako uračunamo da će ove godine bit još više ljudi (u što ne sumnjam), puno bogatiji ugovor od Castorea i vrlo vjerojatno bolju prodaju mercha...
    Ispod 20 ovo nejde.
    Što se LPa tiče, klupske projekcije su, čiste zarade, 35m eura bez osvojenog boda.

Suma summarum, ulaskom u LP ne moramo prodat nikog,
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions