• Juznjak
    4.7k

Meni smeta taj mentalitet, briga me koliko on može pomoć Hajduka. Činjenica je da on misli da može pomoć, oni misle da može pomoć i da se on odriče nenormalnog novca zbog njih.
  • vjeko1701
    30.3k
    I ja se nadam, Kova pa Olmo, jedan iza drugog za vrhunskog igrača u dinamovom veznom rezu nekih 5-6 godina u nizu.
  • Jos-Optimus
    13.8k
    Na stranu sve, ja mislim da će biti teški flop, možda se varam, ali ljudi moji danas svi trče, oni u prvih 11 imaju 2 koje ne mogu i jednog koji će moći dok će htjeti...mislim da će balon vrlo brzo puknuti
  • vjeko1701
    30.3k
    To ćemo vidjeti. Za razbijati ekipe s dna HNL-a neće trebati tolko trke a oni su redovno gubili korak za nama baš na takvima.
  • Noel
    25.7k
    Ja sa sjećam jazavca Rakitića kad je pričao da su on i tata i brat išli gledat Dinamo protiv Grasshoppera. Tad je bila Croatia pa su oni došli u dresovima i navijali i derali se Croatia Croatia i nije im bilo jasno zašto ih navijači okolo napadaju i govore da se klub zove Dinamo.. Tolko o njegovom poznavanju nogometa domaćeg. Ja mislim da nezna ni dan danas razliku i čak mislim da je uvjeren da su Dinamo i Hajduk i Croatia isti klub. Smiješan transfer. Rekreativan igrač na razini odidja ofoe kojeg su dočekali kao Boga pa ga potjerali. Još jedna fritula u nizu. Baš se veselim gledat gušenja opet kad krene sezona.. A i ne treba zaboravit napade torcide na rakitića na jadranskoj obali. Šou program kak se sve brzo zaboravlja.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Meni smeta taj mentalitet, briga me koliko on može pomoć Hajduka. Činjenica je da on misli da može pomoć, oni misle da može pomoć i da se on odriče nenormalnog novca zbog njih. — Juznjak

Al koji je to mentalitet? I zašto je tolika razlika po tebi između mladog igrača, hajdukovca, koji dođe igrati u dinamo jer mu je to dobro za karijeru, al svejedno kao hajdukovac nema problema igrati za dinamo i igrača koji je kao dinamovac, ali ispuni želju mutavom kumu valjda da će doći igrati u hajduk.
  • Mali Zeus
    22.2k
    A i ne treba zaboravit napade torcide na rakitića na jadranskoj obali. Šou program kak se sve brzo zaboravlja. — Noel

Pa kaj ti je, vidim po netu da su već promijenili narativ. Rakitić je 2018. bio naš najbolji igrač, a oprostio se od repke jer su ga senatori potjerali..
  • Simpatizer
    641
    neće Gattuso dozvolit prešetavanje po terenu, vidjeli smo i na pripremama kako ih trenira i što traži od njih

Livaja je smršavio i sigurno će biti mobilniji nego prošle sezone, za Perišića ne znam ali se bolje oporavio nego kad je tek ulazio u ritam utakmica krajem prošle sezone, a Rakitić je još ? po pitanju trke ali čak i da je gotov, nije smak svijeta imat 1 klasnog igrača koji manje trči ako kvalitetom radi prevagu, što očekujem da će Rakitić u HNL-u radit
  • Simba
    119
    Ti klinci će bit jeftini jer će sjedit na tribinama dok im penzići budu šetali po terenu. Al nemojte zamjerit Raketi, čovjek hoće smanjit tempo, uživat na moru, a gdje to može dalje?
  • Paggini
    101k

Odlično, bit će još veći gušt uništavati ih na Maksimiru i Poljudu kad su im Rakitić, Perišić i Gattuso u klubu. :)
  • Mali Zeus
    22.2k
    Livaja je smršavio — Simpatizer

To si zaključio na temelju slika ili?
  • Simpatizer
    641
    pa jesam, i gledao sam ih protiv Fenera, čovjek je sad samo mišićav, mislim da ne bi bilo fer nazvati ga debelim
  • Mali Zeus
    22.2k
    mislim da ne bi bilo fer nazvati ga debelim — Simpatizer

:grin:

Ma zamisli.
  • javolimtebejako
    6.4k
    Ili jedan ekstremni primjer, da Dinamo želi Marija Pašalića. — Juznjak

pašalić u dinamo bi mi više bilo usporedivo s kovačićem u hajduk, dakle nemoguće
  • dinamo u srcu
    3k
    Odlično, bit će još veći gušt uništavati ih na Maksimiru i Poljudu kad su im Rakitić, Perišić i Gattuso u klubu — Paggini

Upravo to, ne znaju da sa tim sve nas dinamovce mobiliziraju da od prvog kola krenemo gazit sve po redu do kraja, kako na terenu tako i na tribini. Ja jedva čekam prvu tekmu.

I nek dođe i Džeko i Brekalo i svi top igrači, od prve minute gazit do kraja. Na radost svakog istinskog dinamovca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet