Pa ja mislim da nijedan Hajdukovac koji je napravio dobru karijeru u europskom nogometu ne bi dolazio na manju plaću u Dinamo. — Juznjak
↪Mali Zeus Bio je Dinamovac..kada se nije znalo za koju će repku igrati je bio novinar SN kod njega, još se sjećam tog članka, puna soba Dinamovih obilježja...on je jedan mali šupak i dobro si paše s njima, mislim da će i kmečati kvalitetno — Jos-Optimus
Ne znam kako kod njih nema malih pizdica koji pričaju takve priče pa dođu pokušat pomoći Dinamu i usput se odreknu ogromnog (ali stvarno ogromnog) ugovora. — Juznjak
tko bi to bio, pada li ti itko napamet? — Mali Zeus
Pa za nas je najbolji scenarij da dovedu par igrača u dubokim tridesetima koji će ih dovući do europskih grupa a paralelno neće imati snage držati korak u prvenstvu — vjeko1701
Ali na primjer da Dinamo želi Erlića ja sam siguran da se ovaj ne bi htio opet vratit u Dinamo. Njemu je Dinamo odgovarao kad se trebao razvijati i postajati profesionalni nogometaš. — Juznjak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.