• CastAway1986
    2.4k
    nešto sumnjam za tu klauzulu jer su navodno tražili od Besiktasa 2, 2.5M
  • Maximo
    684
    Definitivno nakon jučer, dobro bi nam došao carlos, neko dobro desno krilo...a i vezni tipa AGČ, od veznjaka na 6 i 8 s energijom su nam jedino sučić i rog
  • Jos-Optimus
    4k
    Jučer bi dobro došlo da shvatimo da su to pripreme
  • Daliban
    4.1k
    Ako bismo dovodili veznog to treba biti mali Buljubašić iz Sarajeva. Mlad je i perspektivan, daje nam dubinu rostera. Sigurno ga se može dobiti jeftino.

Naše prve opcije u vezi su jako dobre, pitanje je samo dubine te za to ne treba dovoditi iskusnjare.

Vrbančića u tom slučaju treba poslati na posudbu, a možda bi to za njega bilo i najbolje.
  • Maximo
    684

Mislim da je očito da nije bilo finale LP
  • mali M
    6.4k
    ha čuj, očito njje svima... :lol:
  • mrgud
    248
    Treba nam lijevi bek.Kaže jakir da ako perković ode,onda će RPG popunjavati tu rupu na lijevom beku
  • Olmic
    3.9k
    ili ce dovest igraca kaze. Sve je otvoreno
  • Navijač Dinama
    9k
    RPG je protiv Tovara u prvenstvu(0-1 kad smo ih mrkli) igrao lijevog beka, i odigro je odlično, iako je od prve minute bio kartoniran.
  • Juznjak
    4k

Tako je, i u kupu je igrao na toj strani, kao nekog LWB i također odigrao super utakmicu, ali ne znam zašto se ne žrtvuje Ristovskog na toj poziciji jer sigurno ni jednom ni drugom nije drago igrat na suprotnoj strani.
  • mrgud
    248
    Ali šteta ga je trošiti na toj poziciji jer više može ponuditi kao desni bek.Nadam se da će dovesti još jednog lijevog beka
  • Navijač Dinama
    9k
    Slažem se ja dečki sa vama. Samo sam bacio opasku. :smile:
  • Crni86
    7.3k
    Dosta je vise krpanja pozicija s igracima kojima to nije prirodna pozicija. Nismo nis naucili na ljubicicu? Rpg mora igrat desno i . Ako nece igrat desno, onda samo prebacujemo problem s lijevog beka na desni. Ak se proda perkovica ocekujem da igra ogi ili da dode novi bek, sve ostale kombinacije su neozbiljne za klub poput dinama.

Na kraju krajeva ni perkovic nije najsretnije rijesenje na beku (jednostavno nema te kretnje s loptom i bez lopte na toj poziciji, defanzivno je okej al prema naprijed je sterilan) i nadam se da ce ogi startat u prvih 11.
  • vjeko1701
    11.6k
    Slažem se. Dobro je imati igrače u rosteru koji su sposobni pokrpati druge pozicije ali takve stvari moraju biti u primisli samo prilikom ekstremnih scenarija. Roster se mora slagati neovisno o tome.
  • Orc123
    10k
    Znaci da nije Basel preoteo Soticeka mi bi ga doveli i on bi bio rjesenje za krilo? Strasno.....ocito Jakir inzistira na nekim igracima....
    Ono kaj najzalosnije imam osjecaj da cemo potrositi Rpg sa krpanjem rupa iradi Riste! Decko nece sigueno htjet produzit ugovor a daleko je najbolji desni bek lige i jedan od najboljih koji su igrali u Dinamu u zadnje vrijeme. Covjek je masina!

Ako ce Risto imat prednost nek si Jakir zapali diplomu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions